ЗА НАС

Оперирајќи во 2017 година во градот Хуизжу, Хуижуу Веихуа Технологија Ко., Рибар, основана во 1996 година. Сега се чини дека е водечка марка во домашната хардверска индустрија. Нашиот објект од 40.000 квадратни метри има можности да ги исполни сите вашиметал таблички со имиња,алуминиум истиснување,Прецизно печат на ЦНЦ, сечење на умре има потреба од повеќе опции за измислување за производство на високо квалитетни решенија за производи.

  • factory
  • company
  • offer
  • sample houses

ВЕСТИ

What can custom metal signage get for you | WEIHUA

НАЈНОВИОТ ПРОИЗВОД