Туристичка фабрика

ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО ПОСЕТА НА НАШАТА ФАБРИКА

Преку долгогодишни напори и резба, се претвори во големо, сеопфатно и високотехнолошко претпријатие со скоро 500 вработени, вклучително и R&D, дизајн, производство, деловно работење и продажба и воведување напредна инженерска технологија и филозофија за управување.

Ние сме фабрика за повеќе од 16 години

Професионални машини за производство; Ефтина цена, висок квалитет; Низок MOQ, брзо време на испорака; OEM / ODM услуга; Можеме веднаш да цитираме;

Aluminum extrusion workshop

Алуминиумска работилница за истиснување-2.000 тони машина

Aluminum extrusion workshop 1

Алуминиумска работилница за истиснување - 1.000 тони машина

Stamping workshop

Работилница за печат-Машина за континуирано жигосање со голема брзина

Stamping workshop 1

Машина за маркирање работилница за печат

Printing workshop

Работилница за печатење

Printing assembly line

Монтажна линија

Assembly line

Прскање на склопувачка линија

Laboratory

Лабораторија

Доколку сте заинтересирани да стапите во контакт со нашиот претставник за продажба, кликнете овде


<