Turne në fabrikë

MIRC SE VINI N TO VIZIT FABRIKEN TONUR

Përmes shumë viteve të përpjekjeve dhe gdhendjes, ajo është kthyer në një ndërmarrje të madhe, gjithëpërfshirëse dhe të teknologjisë së lartë me gati 500 punonjës, duke përfshirë R&D, dizajnin, prodhimin, operimin dhe shitjen e biznesit, dhe prezantimin e teknologjisë së përparuar të inxhinierisë dhe filozofinë e menaxhimit.

Ne jemi një fabrikë për më shumë se 16 vjet

Makineri profesionale të prodhimit; Çmim i lirë, cilësi e lartë; MOQ i ulët, kohë e shpejtë e dorëzimit; Shërbimi OEM / ODM; Ne mund të citojmë menjëherë;

Aluminum extrusion workshop

Punishtori e nxjerrjes së aluminit-2,000 tonë makineri

Aluminum extrusion workshop 1

Punishtori e nxjerrjes së aluminit - 1.000 tonë makineri

Stamping workshop

Punishtja e vulosjes-Makinë stampimi e vazhdueshme me shpejtësi të lartë

Stamping workshop 1

Punishte vulosje-makine vulosjeje

Printing workshop

Punëtori shtypshkronjash

Printing assembly line

Linja e montimit

Assembly line

Spërkatja e linjës së montimit

Laboratory

Laborator

Nëse jeni të interesuar të kontaktoni me një përfaqësues të shitjeve klikoni këtu


<