Pyetjet e shpeshta

FAQ

PYETJE T AS SHPESHTA

P1: A mund të marr shembuj të produktit?

A1: Për të marrë mostra, ju lutemi na kontaktoni.

P2: A keni një katalog?

A2: Po, ne kemi një katalog. Mos hezitoni të na kontaktoni për të na kërkuar që t'ju dërgojmë një. Por mos harroni se Huizhou WeiHua është e specializuar në sigurimin e produkteve të personalizuara. Një tjetër mundësi është të na vizitoni gjatë një prej Shfaqjeve tona të ekspozitës.

P3: Çfarë garancie kam që më siguron se do të marr porosinë time nga ju pasi duhet të paguaj paraprakisht? Çfarë ndodh nëse produktet që keni dërguar janë të gabuara ose të prodhuara keq?

A3: Huizhou WeiHua ka qenë në biznes që nga viti 1996. Ne jo vetëm që besojmë se puna jonë konsiston në bërjen e produkteve të mira, por edhe në ndërtimin e marrëdhënieve të forta dhe afatgjata me klientët tanë. Reputacioni ynë midis klientëve dhe kënaqësia e tyre janë arsyet kryesore për suksesin tonë.

Për më tepër, sa herë që një klient bën një porosi, ne mund të bëjmë shembuj aprovimi sipas kërkesës. Alsoshtë gjithashtu në interesin tonë të marrim miratimin nga klienti së pari para fillimit të prodhimit. Kjo është mënyra se si ne mund të përballojmë një "Shërbim të plotë pas shitjes". Nëse produkti nuk i plotëson kërkesat tuaja të rrepta, ne mund të sigurojmë ose rimbursim të menjëhershëm ose ribërje të menjëhershme pa ndonjë kosto shtesë për ju.

Ne kemi vendosur këtë model në mënyrë që të vendosim klientët në një pozitë besimi dhe besueshmërie.

Cila është koha mesatare e plumbit?

A4: Sa herë që porosia juaj dërgohet, një këshillë transporti do t'ju dërgohet në të njëjtën ditë me të gjitha informacionet që përmbledhin këtë dërgesë, si dhe numrin e gjurmimit.

P5: Ju jeni fabrikë ose kompani tregtare?

A5: Ne jemi shitje direkte në fabrikë.

Cila është garancia e produktit?

A6: Në varësi të portit të dorëzimit, çmimet ndryshojnë.

Pyetja 7: Ku jeni iocifikuar?

Po, ne gjithmonë përdorim paketim eksporti me cilësi të lartë. Ne gjithashtu përdorim paketime të specializuara të rreziqeve për mallra të rrezikshëm dhe transportues të vlefshëm të magazinimit të ftohtë për sendet e ndjeshme ndaj temperaturës. Paketimet e specializuara dhe kërkesat jo standarde të paketimit mund të kenë një tarifë shtesë.

 Nëse jeni të interesuar të kontaktoni me një përfaqësues të shitjeve klikoni këtu


<