Најчесто поставувани прашања

Најчесто поставувани прашања

НАЈЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА

П1: Може ли да добијам примероци на производи?

А1: За да добиете примероци, контактирајте не.

П2: Дали имате каталог?

А2: Да, имаме каталог. Не двоумете се да контактирате со нас за да побарате да ви испратиме. Но, запомнете дека Хуижуу ВеиХуа е специјализирана за обезбедување на кориснички производи. Друга опција е да не посетите за време на една од нашите изложбени изложби.

П3: Каква гаранција имам што ме уверува дека ќе ја добијам мојата нарачка од тебе бидејќи треба да платам однапред? Што се случува ако производите што ги испративте се погрешни или лошо изработени?

А3: Хуижоу ВеиХуа се занимава со деловно работење од 1996 година. Ние не само што веруваме дека нашата работа се состои во правење добри производи, туку и градење силни и долгорочни односи со нашите клиенти. Нашите репеции меѓу клиентите и нивното задоволство се главните причини за нашиот успех.

Понатаму, секогаш кога клиент прави нарачка, можеме да направиме примероци за одобрување на барање. Исто така, во наш интерес е да добиеме одобрување од клиентот пред да започнеме со производство. Така можеме да си дозволиме „Целосна услуга по продажбата“. Доколку производот не ги исполнува вашите строги барања, ние можеме да обезбедиме или непосредна наплата или непосредни преработки без дополнителни трошоци за вас.

Го поставивме овој модел со цел да ги поставиме клиентите во позиција на доверба и сигурност.

Кое е просечното време на траење?

A4: Секогаш кога вашата нарачка е испратена, советот за испорака ќе ви биде испратен истиот ден со сите информации што ја сочинуваат оваа пратка, како и бројот за следење.

П5: Вие сте фабричка или трговска компанија?

А5: Ние сме фабричка директна продажба.

Која е гаранцијата за производот?

A6: Во зависност од пристаништето за испорака, цените варираат.

П7: Каде се иокуираш?

Да, ние секогаш користиме високо квалитетно пакување за извоз. Ние исто така користиме специјализирани пакувања за опасности за опасни материи и потврдени испраќачи на ладилници за предмети чувствителни на температура. Специјалистичко пакување и нестандардни барања за пакување може да имаат дополнително наплата.

 Доколку сте заинтересирани да стапите во контакт со нашиот претставник за продажба, кликнете овде


<