Babagan Kita

Dioperasikake ing 2017 ing Kota Huizhou, Huizhou Weihua Technology Co., Ltd. sing didegaké ing taun 1996. Saiki katon minangka merek utama ing industri perangkat keras domestik. Fasilitas 40.000 meter persegi kita duwe kemampuan kanggo ketemu kabehlogam papan jeneng,aluminium ekstrusi,Stamping presisi CNC, pemotongan mati kabutuhan ditambah karo macem-macem pilihan pabrikan kanggo ngasilake solusi produk berkualitas tinggi.

  • factory
  • company
  • offer
  • sample houses

PAWARTA

The Advantages And Disadvantages Of Stainless Steel Nameplate | WEIHUA

PRODUK TERBARU