TENTANG KAMI

Beroperasi di 2017 di Kota Huizhou, Huizhou Weihua Technology Co., Ltd. anu didirikeun taun 1996. Ayeuna katingalina mangrupikeun mérek terkenal dina industri hardware domestik. Fasilitas méter pasagi 40,000 urang ngagaduhan kamampuan pikeun minuhan sadayanalogam papan ngaran,aluminium ékstrusi,Stamping presisi CNC, paéh motong kabutuhan ditambah ku sababaraha pilihan pabrikan pikeun ngahasilkeun solusi produk-kualitas luhur.

  • factory
  • company
  • offer
  • sample houses

BERITA

The Advantages And Disadvantages Of Stainless Steel Nameplate | WEIHUA

PRODUK TERBARU