O le a le uiga o le faʻasili ile aluminium?

Alumini aveese: o le alumini uʻamea filogia (deformation) ingot ma extruder extrusion extrusion suia gaioiga; O se metotia mo le faʻaliliuina alloys alumini i mea faitino faʻamatalaina koluse sectional talaaga ma e mafai ona lautele faʻaaogaina i le tele o ituaiga. o meatotino faaletino o alumini. China alumini faʻatosina faʻatosina o le a faʻalauiloaina mai itu ia.

https://www.cm905.com/aluminum-extrusion-accessoriesbosch-high-precision-horizontal-rule-products/

Faʻafefea ona galue aluminium extrusion?

O le alumini alloy extrusion process e amata lava i le gaosiga o oloa, aua o le oloa mamanu e faʻavae i luga o le faʻaaogaina manaʻoga manaʻomia, e fuafua ai le tele o mulimuli faʻaiuga o le oloa. E pei o le oloa gaosi masini gaosiina, luga togafitiga faʻataʻitaʻiga ma le faʻaaogaina o le siosiomaga manaʻomia. , nei meatotino ma manaʻoga moni fuafuaina le filifiliga o extruded alumini uʻamea filogia.

https://www.cm905.com/aluminum-extrusion-heatsink-china-mark-products/

O le a le mea e faʻaaoga ai le aluminium extrusion?

I se lautele lautele lagona, alamanuia puna extrusion o le faʻaopopo i faitotoʻa ma Windows faʻamaumauga alumini, pupuni puipui alumini, fausaga teuteu alumini mo alumini talaʻaga. E pei o nisi nofoaafi nofoaafi, tino taʻavale, gaosiga ma ola alumini mea e mafai ona taʻua o alamanuia alumini puna. I se vaapiapi lagona, alamanuia puna extrusion o le potopotoga laina alumini talaʻaga, o se ituaiga o alumini pa pe a uma ona palama ...

https://www.cm905.com/aluminum-extrusion-electronic-cigarette-case-products/

E fia le tau o le faʻaaogaina i fafo ole aluminium?

O le tau faʻagasologa o le gaosiaina o alumini ingots i totonu o talaaga otooto o alumini e tele lava ona vaevaeina i ni vaega se tolu: o le tau o le cast bar, o le tau o extrusion gaosi, ma le tau o togafitiga i luga.

https://www.cm905.com/aluminum-extrusion5g-base-station-heatsink-china-mark-products/

O le a le mea e faʻaaogaina e le aluminium extrusion?

O se lautele lautele faʻamatalaga o soʻo se alumini extrusion poʻo le paipa talafeagai mo se liʻo o 5 inisi le lautele (ie, o le 5 inisi lolomi). O le filifiliga o alumini uʻamea filogia e taua tele mo lenei ituaiga o laʻititi laʻititi extruded vaega. Uʻamea 6063 o le foliga o filifiliga.

https://www.cm905.com/aluminum-extrusion-heat-sinkled-light-heatsink-china-mark-products/

O le a le faʻaaogaina o le uʻamea?

O le metotia faʻasolosolo gaosiga o se taua metotia o le unaʻia o faʻagaioiga faʻavae i luga o le faʻavae o le uʻamea palasitika fausia.

https://www.cm905.com/aluminum-extrusion-horn-cover-china-mark-products/

O le a le malosi o extruded alumini?

Alumini susu 5A50 e le susu: 265MPa; Malosi malosi o le 3A21: <167MPa;Malosi malosi o duralumin 2A11: 370MPa; Malosi malosi o le 2A12: 390 ~ 420MPa; Malosi malosi o le 2A13: 315 ~ 345MPa;

https://www.cm905.com/cnc-aluminum-extrusionsamsung-remote-control-china-mark-products/

Faʻafefea ona e tipiina le aluminium extrusion?

Tele o alamanuia alumini o se taumatau vavaeina tulimanu, o loʻo i ai ni manaʻoga e tipi bevel, 45 Angle e sili atu ona masani ai. Pe a tipiina bevel Angle tatau ona faʻatonutonuina le Angle, o le sili faʻaaogaina o le CNC iliina masini e vaʻai.

https://www.cm905.com/diamond-cutting-nameplateequipment-nameplate-china-mark-products/

Tele masani aluga extruded alumini alloys ma o latou uiga

1035,3A21,6063,6A02,5A06, extrusion o uʻamea filogia alumini ma ona uiga o le tele masani faʻalauiloaina, ma o loʻo i ai se auiliiliina faʻamatalaga ......

https://www.cm905.com/metal-name-platenameplate-for-telephone-china-mark-products/

faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi alumini extrusions?

E lua auala masani e fesoʻotaʻi ai:1. Fesoʻotaʻiga i totonu:Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻamau ma nati, fesoʻotaʻiga o loʻo i totonu, pine taula, tulimanu avanoa, ma isi. Eseʻese faʻamatalaga o mea tau alamanuia alumini alamanuia, o le faʻaaogaina o faʻafetaui alamanuia alumini faʻatulagaina mea faʻaaoga e le tutusa, lea e manaʻomia ona tatou vaʻavaʻai iai.

https://www.cm905.com/etched-nameplatenameplate-for-earphone-china-mark-products/

O le a le mea e faʻatauina ai uamea tonu?

Faʻamau faʻailoga uamea o se alamanuia faʻagasologa e faʻaaogaina masini fetaui lelei ma maliu e liua mafolafola laupepa uʻamea i soʻo avanoa poʻo coil foliga i ni eseese tu masani. E le gata i faʻailoga, e mafai foi e nei masini uamea ona faia le tele o gaioiga e pei o le tuʻiina o meafaigaluega, meafaigaluega, faʻapipiʻiina, punou, faʻapipiʻiina, fesuiaʻiga, faʻamamaina, ma sili atu.

E ala i le folasaga i luga: alumini extrusion galue mataupu faʻavae, faʻaaogaina, tau, malosiaga, tipiina metotia ma uiga ma isi, ou te talitonu e tatau ona i ai se faʻapitoa malamalamaaga o le aluminium extrusion; Afai e te manaʻomia gaosi tautua i lenei fanua, faʻamolemole faʻafesoʻotaʻi matou; Weihua (Saina alumini extrusion) kamupani o le a avatua ia te oe ma le magafagafa tautua

FIA GALUE MA US?


Taimi Post: Me-09-2020