O le a le faʻaaogaina o le uʻamea?

Faagasologa extrusion alumini

O le metotia faʻasolosolo gaosiga o se taua metotia o le unaʻia o faʻagaioiga faʻavae i luga o le faʻavae o le uʻamea palasitika fausia.

Extrusion o se tasi o auala autu mo le gaosiaina o nonferrous uʻamea ma uʻamea ma uamea mea ma le fausiaina o vaega. O se taua metotia foi mo le sauniuniga ma le gaosiga o eseese alualu i luma mea e pei o tuʻufaʻatasia mea ma pauta mea.

Mai vevela vevela o lapoʻa lapoʻa o uʻamea ingot, vevela faʻafouina o tele-tele tubular pa talaʻaga, malulu extrusion o laʻititi-tele vaega saʻo, tuusao solidification ma suia o mea tuʻufaʻatasi ma le efuefu ma fasimea mea e pei o mata mea, i faigata gaosi mea e pei o pei intermetallic tuufaatasi ma superconducting mea, faaonapo nei extrusion tekonolosi ua lautele faaaogaina.

O metotia faʻasolosolo metotia e masani lava ona faʻaaogaina i tua, faʻasolosolo i tua, faʻasolosolo i tua, faʻauluina o le lubrication extrusion, hydrostatic extrusion, faifai pea extrusion. faʻaleleia atili le tulaga lelei o le oloa, faʻaleleia atili o le microstructure totonu ma le faʻatinoina o le oloa.

I se faʻaopopoga, extrusion processing o loʻo i ai foʻi le lautele o ituaiga o talosaga, gaosiga fetuutuunai, faigofie gaioiga ma laʻititi meafaigaluega faʻafaigaluega.

O alloes e le o ni ferrous ma maualalo le liusuavai, pei o le alumini ma le alumini alloys, o mea ia e lautele faʻaaoga i gaosi extrusion.

 


Taimi Post: Ape-03-2020