O le a le mea e faʻapea o le Stamping uamea faʻamau | TINA SAINA

Faʻamau faʻailoga uamea o se alamanuia faʻagasologa e faʻaaogaina masini fetaui lelei ma maliu e liua mafolafola laupepa uʻamea i soʻo avanoa poʻo coil foliga i ni eseese tu masani. E le gata i faʻailoga, e mafai foi e nei masini uamea ona faia le tele o gaioiga e pei o le tuʻiina o meafaigaluega, meafaigaluega, faʻapipiʻiina, punou, faʻapipiʻiina, fesuiaʻiga, faʻamamaina, ma sili atu.

O le faʻamau faʻailoga uʻamea o loʻo lautele faʻaaogaina mo le gaosiaina o le tele o ituaiga o oloa. E mafai ona faʻataunuʻuina o se vaega e tasi - e faʻatupuina ai i fasi uʻamea uʻamea le foliga e manaʻomia i luga o le fasi uʻamea - poʻo ni faʻasologa o laʻasaga.

O le tuputupu aʻe o le manaʻomia o vaega saʻo o uamea i pisinisi eseese- mai falemaʻi i taʻavale e oʻo atu i malae vaʻalele- ua unaʻia le faʻamauina o uʻamea i luma o fale gaosi oloa i aso nei. E mafua ona o le ofoina mai o le maualuga tikeri o le fetuʻutuʻunaʻi fetuʻunaʻiga mo le faʻauigaina ma le faʻatinoina o minute foliga ma fufusi faapalepale ma tulaga ese configurations.

E le gata i lea, o tu ma aga masani e matua lelei ona tautuaina e le fetuʻunaʻiga o le atoatoa o le faʻamau faʻailoga uʻamea, ma mea faigaluega e fetaui lelei ma manaʻoga tonu o talosaga taʻitasi. I mea uma lava, o lenei mea e mafai ai ona faʻamaeʻaina le uʻamea faʻamau lelei mo le maualuga-gaosiga o gaosiga o oloa faigata, faʻafetai i lona fetuʻutuʻunaʻi, saosaoa ma taugofie.


Taimi Post: Nov-28-2019