Emri i anodizuar, logo elektronike e produktit | WEIHUA

Përshkrim i shkurtër:

Anodizimi i referohet procesit në të cilin alumini dhe lidhjet e tij formojnë një film oksid në produktin e aluminit (anoda) për shkak të veprimit të një rryme të jashtme nën elektrolitin përkatës dhe kushtet specifike të procesit. Rritni rezistencën ndaj korrozionit të copës së punës. Pllaka e aluminit të anodizuar ka përmirësuar fortësinë e saj dhe rezistencën ndaj konsumit, rezistencë të mirë ndaj nxehtësisë, pika e shkrirjes së filmit të fortë anodizuar është deri në 2320K, izolim i shkëlqyeshëm, voltazhi i prishjes është deri në 2000V dhe rezistenca ndaj korrozionit është rritur. Nuk gërryhet në llak kripe për mijëra orë. Në përgjithësi ekzistojnë dy mënyra të oksidimit kimik dhe anodizimit. Shtë një metodë e zakonshme e trajtimit sipërfaqësor, zakonisht me anodizim me ngjyra primare dhe anodizim të zi.


 • Emri: Emri i zezë i anodizuar dhe prerja e diamantit
 • Madhësia: 50.2x22.75x3.2 mm
 • Materiali: 1070 Alumini
 • Mbarimi i sipërfaqes: Mbarimi i sipërfaqes: anodizim + prerje diamanti
 • Procesi: Prerja + Stampimi + Shtypja e vajit + Boshllëkimi + Pikturimi + Pjekja + Anodizimi + dëshira me lazer + Prerja e diamantit + Inspektimi i plotë + Paketa
 • Aplikacion: logoja elektronike e produktit
 • Detaje të Produktit

  Etiketat e produkteve

  Pse "favorizohen" shenjat e anodizuara prej alumini?

  https://www.cm905.com/anodized-nameplateelectronic-product-logo-weihua-products/

  (1) Procedueshmëri e mirë:

  pllakë alumini e anodizuarka veti të forta dekorative, fortësi të moderuar dhe mund të përkulet dhe formohet lehtësisht. Vulosja e vazhdueshme me shpejtësi të lartë mund të kryhet pa trajtim të ndërlikuar sipërfaqësor, i cili zvogëlon shumë ciklin e prodhimit të produktit dhe ul kostot e prodhimit të produktit.

  (2) Rezistencë e mirë ndaj motit:

  Panelet prej alumini të anodizuara me film oksid me trashësi standarde (3μm) nuk do të ndryshojnë ngjyrën, prishin, oksidohen dhe ndryshken për një kohë të gjatë në ambiente të mbyllura. Pllaka e aluminit të anodizuar me film oksid të trashë (10 ~ 20μm) mund të përdoret jashtë dhe nuk mund të ndryshojë ngjyrën nën ekspozimin afatgjatë të rrezeve të diellit.

  (3) Ndjenja e fortë e metalit:

  Fortësia e sipërfaqes së pllakës së aluminit të anodizuar është e lartë, duke arritur nivelin e perlë, rezistencë të mirë ndaj gërvishtjeve, pa bojë që mbulon sipërfaqen, duke mbajtur ngjyrën metalike të pllakave të emrave të aluminit, duke theksuar ndjenjën moderne metalike dhe duke përmirësuar klasën e produktit dhe vlerën e shtuar.

  (4) Rezistencë e lartë ndaj zjarrit:

  Produkte të pastra metali, pa bojë ose ndonjë substancë kimike në sipërfaqe, 600 gradë temperatura e lartë nuk digjet, nuk ka gaz toksik dhe plotëson kërkesat e mbrojtjes nga zjarri dhe mbrojtjen e mjedisit.

  (5) Rezistencë e fortë e njollave:

  Asnjë gjurmë gishtash nuk do të lihet, do të ketë shenja njollash, pastrohen lehtë, pa njolla korrozioni.

  (6) Përshtatshmëri e fortë.

  Pllakat e aluminit të anodizuar përdoren gjerësisht në celularët, kompjuterët dhe produktet e tjera elektronike, pjesët mekanike, instrumentet precize dhe pajisjet radio, dekorimet arkitektonike, predhat e makinave, llambat dhe ndriçimin, elektronikën e konsumit, artizanatin, pajisjet shtëpiake, dekorimin e brendshëm, shenjat, mobiljet, dekorimin e automobilave dhe industri të tjera.

  https://www.cm905.com/anodized-nameplateelectronic-product-logo-weihua-products/

  A keni nevojë për të porositur një tabela me porosinë ndonjë formë? Ju lutemi na kontaktoni sa më shpejt të jetë e mundur, qëllimi ynë është t'ju ofrojmë gjithmonë tabela më cilësore.

  Makina jonë prerëse me lazer me fuqi të lartë mund të përpunojë çdo pllakë me forma / materiale standarde për ju.

  Procesi kryesor tregon si më poshtë

  St.St. plate

  Hapi 1: Shën St. pjatë

  Laser cut according to the engineering dwg

  Hapi 2: Prerja me lazer sipas dwg-së inxhinierike

  Film or coating in the dust-free shop, light exposure imaging

  Hapi 3: Film ose veshje në dyqanin pa pluhur, imazhe me ekspozim në dritë

  Etching, ie, remove material by way of chemical reaction or physical corrosion

  Hapi 4: Gdhendja, dmth, hiqni materialin përmes reagimit kimik ose korrozionit fizik

  Industry oven, hi-temp, low-temp & constant temp.

  Hapi 7: Furra e industrisë, hi-temp, temp i ulët dhe temp i vazhdueshëm.

  Get deepened by etching once, and texture finish by twice etching, like snow grain.

  Hapi 5: Thellohuni duke gdhendur një herë, dhe përfundoni strukturën me gdhendje dy herë, si kokrra e borës.

  Professional inspectors and packaging workers

  Hapi 8: Inspektorë profesionistë dhe punëtorë ambalazhi

  Done in the dust-free shop, by professional workers and advanced equipment

  Hapi 6: Bërë në dyqan pa pluhur, nga punëtorë profesionistë dhe pajisje të përparuara

  Applied as precision etched parts for the electronic thin components for the aviation industry, machinery and chemical industry

  Hapi 9: Zbatohen si pjesë të gdhendura me precizion për përbërësit elektronikë të hollë për industrinë e aviacionit, makineritë dhe industrinë kimike


 • E mëparshme:
 • Tjetra:

 • Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na e dërgoni