Hva er aluminiumekstrudering?

Aluminium ekstrudering: Er aluminiumslegering (deformasjon) støpeekstruderingsprosess med ekstruderen.

Aluminiumlegering ekstruderingsteknologi

Klassifisering av ekstruderte deler:

Massiv seksjon: det er ingen hull i seksjonen.

Hul profil: profilseksjonen har hull.

Struktur og design av enkel ekstruderingsform:

Tube enkelt ekstrudering dør det er to: den første er en solid ekstrudering dør. Den andre er den hule profilen ekstrudering dør. Den spesifikke strukturen er som følger:

1) ekstruderingsløp: et sylinderkropp i flere lag laget av høyfast legert stål, som kan demonteres med innerforing. Lengden bestemmes i henhold til ekstrudertonnasjen. Materiale: strøk 5CrMnMo, indre sett 3Cr2W8V.

2) formstøtte: sørg for at formen og formputen er konsentrisk, er å installere formen, mold pad ekstra verktøy.

3) dysepute: matrisen og matrisen har samme størrelse, dens tykkelse er tre ganger av dykketykkelsen, og bærer ekstruderingstrykket sammen med matrisen. Døputen, størrelsen på hullet er litt større enn formen. Materialer : legeringsverktøystål.

4) trykk munn: hjelpeverktøy som sørger for at formen ikke forskyves under ekstrudering og er tett matchet med ekstruderingsløpet. Strukturen og størrelsen bestemmes i henhold til ekstruderens tonnasje.

5) ekstruderingspakning: hjelpeverktøy for å forhindre direkte kontakt mellom ekstruderingsakselen og det ekstruderte metallet. Dens ytre diameter er mindre enn den indre diameteren på ekstruderingsløpet, og dens tykkelse er mellom 40 mm og 150 mm.

6) ekstruderingsaksel: når ekstruderingsakselen fungerer, kommer den inn i ekstruderingssylinderen og kommer i kontakt med ekstruderingsputen. Ekstruderingslageret utsettes for ekstruderingstrykket til ekstruderen.Materiale: 3Cr2W8V.

Konfigurasjonsprinsipp for die hole:

Enkelthulls profilhullkonfigurasjon: generelt er å gjøre formen for tyngdekraften og muggsenteret sammenfallende. Hvis veggtykkelsen varierer veldig, bør den tynneste delen være arrangert i midten av formen.

Porøs profilformhullskonfigurasjon: for liten seksjon eller seksjon er symmetri dårlig, vanligvis brukt porøs mold. Avstanden mellom hullene i den porøse molden bør ikke være for liten.

Bestemmelse av dyphulls arbeidsbelte:

1) ta hele seksjonen som referanseindeks, der arbeidslistens lengde er (1,5 til 2) ganger av det ferdige produktets tykkelse.

2) lengden på arbeidsbåndet ved siden av referansepunktet er lengden på arbeidsbåndet ved referansepunktet pluss 1 mm.

3) med samme tykkelse, er arbeidslistens lengde i samme avstand fra midten av formen den samme.

4) startende fra midten av formen, kan økningen og reduksjonen av arbeidslistens lengde for hver avstand på 10 mm henvises til relevant litteratur.

5) tomme kniver i arbeidsbeltet: for mange tomme kniver vil svekke styrken på arbeidsbelte i formen.

Blokkeringsvinkel:

Når lengden på dørhullets arbeidsstrimmel er større enn 15 til 25 mm, er faktisk metallet ikke lenger passe med arbeidsstrimmelen på grunn av størrelseskrymping, på dette tidspunktet kan metallstrømningshastigheten justeres av hindringsvinkelen. Vinkelen mellom samleskinnen og ekstruderingssenterlinjen til arbeidsbelte er blokkeringsvinkelen, og den mest effektive blokkeringsvinkelen er 3 til 5 grader.

Strømningsvinkel: Generelt er strømningsvinkelen en symmetrisk konus eller en skrå kjegle på arbeidsenden av formen.

Ovennevnte handler om hva som er relatert til aluminiumekstrudering og aluminiumekstruderingsteknologi; Vi er profesjonelle aluminium ekstrudering fabrikasjon Foretak, kan tilby: lysbue aluminium ekstrudering, trekant aluminium ekstrudering og andre tilpassede behandlingstjenester; Velkommen til å konsultere ~


Innleggstid: Apr-11-2020