Anvendelse av aluminiumekstruderingsteknologi | WEIHUA

Aluminium er fremtidens metall. Det er ikke bare miljøvennlig, lett, naturlig korrosjonsbestandig, høy styrke og god termisk og elektrisk ledningsevne.
Aluminium Association AA og Aluminium Extrusion Mechanism Association AEC rapporterer at bruken av ekstruderinger av aluminium i USA har økt for sjette år på rad, og utgjør nå nesten en fjerdedel (22%) av det totale nordamerikanske aluminiumsmarkedet.

https://www.cm905.com/custom-extrusions-aluminumelectronic-cigarette-housing-weihua-products/
Selv om byggebransjen fortsetter å dominere bruken av aluminiumekstrudering, ettersom flere og flere ingeniører og designere lærer om de nesten ubegrensede designmulighetene ved bruk av aluminiumekstrudering, har industriens bruk utvidet seg.
Følgende er syv bransjer der aluminium har en sentral posisjon:
1) Luft- og romfartsindustri
Aluminium har vært en viktig del av luftfartsmarkedet fra begynnelsen-de originale Wright-brødrene brukte aluminiumsdeler i motoren for å redusere vekten. I dag utgjør aluminium 75-80% av moderne fly og velges ofte for konstruksjoner og motorer på grunn av sin lette vekt, men holdbarhet. Aluminium er også en av hovedkomponentene i mange romfartøyer.Ekstruderingsstruktur i aluminium er en av de vanlige.

cnc precision parts,aluminum extrusion,stents1

2) Transportindustri
I transportindustrien der spesifikk styrke er kritisk, er aluminiumsprofiler ideelle for motorblokker, girkasser, paneler, takskinner og chassis, samt karosserier og deler til biler, skip, lastebiler, jernbaner og t -bane. velge. Aluminium ekstruderings sylinderblokk, ekstruderingsskall i aluminium, ekstruderingspanel i aluminium, ekstruderingsdeler i aluminium, etc.

Transportindustrien er den nest største brukeren av aluminiumsprofiler, og den fortsetter å vokse. Fra Ford til Audi til Mercedes-Benz, bilingeniører og designere har lett etter måter å erstatte ståldeler med aluminium for å forbedre drivstoffeffektivitet og ytelse. Elektriske kjøretøyer bruker også mye aluminium. Ekstruderingsbagasjeholder i aluminium.

Aluminum extrusion Heatsink-

3) Byggevareindustri
I motsetning til stål kan aluminium ekstruderes til komplekse design og produseres for å oppfylle strenge spesifikasjoner for byggeprodukter, noe som bidrar til å fremme bruken i mange bolig- og kommersielle byggevarer. Fra vinduer, dører, atrium og takvinduer, til ramper, balkonger og forskjellige takkonstruksjoner, går arkitekter til aluminium for å bygge grønne, bærekraftige bygninger som vil stå tidstesten.Ekstruderingsdør og vindusdeler i aluminium, ekstruderingshengsler i aluminium, etc.

4) Forbruksvareindustri
Siden aluminiumsprofiler først ble introdusert i vaskemaskiner og tørketromler, har det revolusjonert markedet for husholdningsapparater og gjort klimaanlegg og kjøleskap mer energieffektive enn noensinne. I dag er mange av våre daglige nødvendigheter, inkludert trenings- og sportsutstyr og møbler, laget av aluminiumsprofiler.Vanlige håndtak av ekstruderte kjøleskap i aluminium, dørhåndtak i ekstrudering av aluminium, etc.

custom locker name plates,Nameplate for wardrobe

5) Elektronikkindustrien
I dag brukes aluminiumsprofiler i mye elektrisk og elektronisk utstyr. På grunn av sin unike elektriske og termiske ledningsevne, brukes tilpassede aluminiumsprofiler vanligvis til motorhus, radiatorer med høy varmeavledning og interne rammer. I noen tilfeller er det komplette produkthuset designet med aluminium, som finnes på mange bærbare datamaskiner, Apple iPhones og iPads og HD-TVer.Ekstruderte radiatorer i aluminium er ofte brukte komponenter som datamaskiner og PAD -mobiltelefoner.

https://www.cm905.com/aluminum-heatsink-extrusionbyd-automoblie-car-heatsink-china-mark-products/

6) Belysningsindustri
På grunn av varmeledningsevnen til aluminium, kan ingeniører designe komplette ekstruderte LED -lamper som kan overføre og spre varme for å oppnå den beste termiske effektiviteten. I tillegg er ekstruderingsdyser relativt billige, og aluminiumsprofiler er enkle å kutte, forme, bøye, bearbeide og anodisere eller spraye maling, så de er veldig egnet for effektiv belysning. I følge AEC -analysen av aluminiumekstruderingsmekanismen, "er vekstpotensialet for aluminiumsprofiler som brukes i LED -lamper/hus i alle markedsfelt nesten ubegrenset ...", aluminiumsekstruderingslampe, spesielt den utbredte bruken av LED -lyskilder i dag , Aluminium ekstrudering belysning komponenter er mer mye brukt.

7) Solenergiindustri
Når det gjelder solenergi, er riktig installasjon og installasjon av solcellepaneler avgjørende for kvalitet og ytelse. Som et kostnadseffektivt alternativ til stål gir aluminiumsprofiler styrken som trengs for å motstå naturlige faktorer (for eksempel snø og vind) uten å legge til vekt, noe som gjør det til et takmontert panel og et integrert fotovoltaisk (BIPV) system Ideelt valg.

Kort sagt, anvendelsen av aluminiumekstrudering involverer mange bransjer og produkter, og ekstruderingsdeler i aluminiumer også mye brukt. Kina Weihua aluminium ekstruderingsdeler fabrikk er et stort teknologibedrift. Produktutvalget er bredt og servicen er oppmerksom. Du kan følge oss og kontakte. E-post: wh@chinamark.com.cn, whsd08@chinamark.com.cn;https://www.cm905.com/

Hvis du er interessert i å kontakte vår salgsrepresentant, klikk her

Hovedprosessen viser som nedenfor

6063 round bar

Trinn 1: 6063 rundstang Ø100*350MM

Natural gas environmental protection aluminum rod heating furnace

Trinn 2: Naturgass miljøvern aluminium stang oppvarming ovn

Electromagnetic mold heating furnace

Trinn 3: Elektromagnetisk oppvarmingsovn

1000 tons of high-precision profile extruder

Trinn 4: 1000 tonn profilekstruder med høy presisjon

Natural gas environmental protection aluminum aging  furnace

Trinn 5: Naturgass miljøvern aluminium aldring ovn

Double-rail type automatic sawing machine

Trinn 6: Automatisk sagemaskin med dobbel skinne

“Vårt anlegg på 40 000 kvadratmeter har evner til å dekke alle dine ekstruderingsaluminium, logoplater, presisjonsstemplingsbehov kombinert med flere fabrikasjonsalternativer for å produsere produktløsninger av høy kvalitet. ”

- WEIHUA

Posttid: 10-20-2021