Introduksjon av støpeform i aluminium, fordeler og ulemper | WEIHUA

En trend vi ser er at aluminium eller ekstrudering av aluminiumer mer og mer brukt i ulike bransjer. Bruk av aluminiumekstrudering kan oppnå en uventet kostnadsreduksjon og vektreduksjon.
Bare ved å fullt ut forstå prosessen, dør, egenskaper og anvendelser av ekstrudering av aluminium kan vi designe aluminiumsprofiler (ekstruderingsskall av aluminium, buede aluminium ekstruderingsprodukter, aluminium ekstrudering elektroniske sigarettskall, aluminium ekstrudering strømforsyning skall, aluminiumsprofiler, Trykk på mobilskjellene, ekstruderte dataskjell i aluminium, ekstruderingsradiatorer i aluminium, etc.) for å sikre høy kvalitet og lave kostnader for aluminiumsprofiler.

https://www.cm905.com/customized-aluminum-alloy-shell-customized-electronic-aluminum-extruded-shell-customized-led-aluminum-shell-customized-pcb-shell-and-various-customized-aluminum-shells-products/ https://www.cm905.com/china-extruded-aluminum-housings-for-brand-phone-case-products/

Kenmode precision metal stamping,Alum extrusion,CNC https://www.cm905.com/china-aluminum-extrusionasus-computer-cover-china-mark-products/

cnc aluminum extrusion,samsung remote control https://www.cm905.com/aluminum-heatsink-extrusionbyd-automoblie-car-heatsink-china-mark-products/

01
Definisjon av aluminiumekstruderingsprosess
Ekstruderingsstøping i aluminium(eller aluminium ekstruderingsstøping) er å påføre et sterkt trykk på aluminiumsplaten som er plassert i formhulen (eller ekstruderingssylinderen) for å tvinge aluminiumsplaten til å produsere retningsbestemt plastisk deformasjon og ekstrudere fra formhullet i ekstruderingsdysen. For å oppnå den nødvendige tverrsnittsformen, størrelsen og visse mekaniske egenskaper til delen eller halvfabrikatbehandlingsmetoden.

02
Ekstruderingsdør av aluminium
For produktkonstruksjonsingeniører, selv om vi ikke vil designe aluminium -ekstruderingsdyser, kjenner vi den mest grunnleggende ekstruderingsdysestrukturen og mekanismen for hvordan vi danner forskjellige ekstruderingsprofiler, noe som bidrar til å optimalisere utformingen av ekstruderingsdeler. Reduser muggkostnadene og forbedre produksjonseffektiviteten til ekstruderte deler.
2.1 Hva er en ekstruderingsdyse?
De ekstrudering dører i utgangspunktet en tykk sirkulær stålskive, inkludert en eller flere åpninger for å danne ønsket profil. De er vanligvis laget av H-13 dørstål og har blitt varmebehandlet for å tåle trykket og varmen til det varme aluminiumet når det passerer gjennom matrisen.
Selv om aluminium ser mykt ut, trenger du mye press for å skyve en solid aluminiumstang (blank) gjennom en tynn porøs aluminium -ekstruderingsdyse for å danne ønsket form.
2.2 Klassifisering av ekstruderingsdyser
I henhold til tverrsnittsformen av aluminiumsprofiler er de tilsvarende formene delt inn i tre typer: integrerte, halvhule og hule. Blant dem har hulformen den mest kompliserte strukturen, er lett å bære og bryte og har den høyeste kostnaden.
2.3 Ekstruderingens levetid
Ved utforming av aluminiumsprofiler er varmeakkumulering og ujevnt trykk (for eksempel tynn vegg, ujevn veggtykkelse og fremtredende trekk) de største drapsmennene for ekstruderingslivet.
Profesjonelle ekstruderingsformingeniører kan designe former for å kontrollere varmpressing og ujevnt trykk, redusere ekstruderingshastigheten for å forlenge formens levetid, men til slutt må formen byttes ut.
Før design av aluminiumsprofiler, bør designingeniører i produktstrukturer forstå hvilke designfunksjoner som vil påvirke kostnadene for muggbehandling mest vesentlig. Når det er mulig, kan du endre utformingen av delen av aluminiumekstruderingsdeler, angi passende toleranser og velge passende aluminiumslegeringsmaterialer for å spare behandlingskostnader for ekstruderingsformer i aluminium.
03Fordeler med aluminiumekstruderingsprosess
1) Holdbar
Korrosjonsbestandigheten, korrosjonsbestandigheten og værbestandigheten til aluminium er en av de viktigste fordelene. Aluminium kan ruste naturlig og motstå korrosjon uten ekstra behandling. Dette skyldes tilstedeværelsen av en tynn, naturlig dannet beskyttelsesfilm av aluminiumoksyd på overflaten. Ved anodisering blir korrosjonsmotstanden sterkere.
I et utendørs miljø kan for eksempel 25-mikron anodisering øke korrosjonsbestandigheten og forbedre overflatebehandlingen. I tillegg krever aluminium ikke vedlikehold, og i de fleste tilfeller er det ikke nødvendig å bekymre seg for korrosjon.
2) Lett og sterk
Aluminium er mer enn 33% lettere enn stål, men beholder fortsatt det meste av styrken. Strekkfastheten til de fleste aluminiumlegeringer er i området 70-700 MPa, og tettheten er to tredjedeler mindre enn stål.
Produktdesigningeniører trenger ikke å bekymre seg for styrken til aluminiumekstruderingsdeler. De kan brukes som konstruksjonsdeler i byggebransjen og bilindustrien, og er de beste erstatninger for andre metallmaterialer. For å redusere vekten og redusere energiforbruket har bilindustrien stort sett brukt aluminiumslegeringer.

cnc aluminum extrusion,samsung remote control
3) God varmeledningsevne
Den termiske ledningsevnen til aluminium er veldig lik kobber, men vekten er mye lettere.
Aluminium er en utmerket varmeleder, og profilutformingen av ekstrudering av aluminium kan maksimere overflatearealet for varmeledning og danne en varmekanal. Et typisk eksempel er en datamaskin -CPU -kjøleribbe, og aluminium brukes til CPU -varmespredning. Ekstrudert radiator i aluminium er det beste produktet å bruke.

未标题-2
4) Fasjonabelt utseende
Ekstrudert aluminium kan males, galvaniseres, poleres og anodiseres, noe som gir ingeniører et bredere valg av utseende enn andre materialer. Eksempel: Aluminium ekstruderingshåndtak

custom locker name plates,Nameplate for wardrobe
5) Bredt bruksområde
I utgangspunktet kan enhver tverrsnittsform dannes av aluminiumekstrudering, så applikasjonsområdet for aluminiumekstrudering er veldig bredt. Ingeniører kan designe forskjellige seksjoner for å oppfylle kravene til forskjellige applikasjonsmiljøer.
6) Enkel sekundær behandling
Aluminiumsprofiler er enkle å forme, kutte, bore, bearbeide, stemple, bøye og sveise for å passe til spesifikke formål. For eksempel: ekstruderingsskinner i aluminium, etc.

What is our service1
7) Kort formbehandlingssyklus og lave kostnader
Aluminiumsekstruderingsdysen er enkel, behandlingssyklusen er kort og kostnaden er lav. Dette er en sammenligning mellom AEC aluminiumsekstrudering og andre prosesser, kun for referanse.
8) Absorber støt og deformasjon
Ekstruderinger i aluminium er motstandsdyktige mot deformasjon forårsaket av vær og konstruksjonsbevegelser. Kjøretøy kan absorbere slagkraft. Ekstruderte deler i aluminium opprettholder styrke og fleksibilitet under belastning og rebound fra slag. For eksempel: bruk av bilekstruderinger av aluminium. Bruk av aluminiumsekstruderinger i biler kan absorbere slagkraft

9) Miljøvern
Aluminium er et miljøvennlig materiale og lett å resirkulere.
Etter å ha sortert og delt artiklene ovenfor, har vi nå en forståelse av aluminiumekstrudering, aluminiumekstruderingsprodukter, aluminiumekstrudering numerisk kontroll, aluminiumekstruderingsformer, etc. Kina weihua tilbyr profesjonell aluminiumekstrudering, industriell aluminiumekstrudering, aluminium Tilpasset behandling av produkter som f.eks. ekstruderte skilt og ekstruderte skap i aluminium. Vær oppmerksom på hjemmesiden vårhttps://www.cm905.com/.


Posttid: 10-20-2021