Hvor mye koster en tilpasset aluminiumekstrudering?

Aluminium ekstruderingsprosess

Kunder å konsultere for å gjøre aluminium ekstrudering prosess, vil vanligvis spørre industriell aluminium prosessering koster er hvor mye? I dag, den tilpassede aluminium ekstruderingsleverandører vil gi deg en detaljert forklaring:

Industrielle aluminiumsekstruderingskostnader har hovedsakelig to former;

Den første egendefinerte aluminiumekstruderingsprofilen blir ofte rutinemessig kalt til behandling, tilpasning betyr at aluminiumsblokkprosessen til kundens behov for materialer, kostnadene ved denne prosessen kalles prosesseringskostnader, blir også ofte sagt prosessering, så i kommunikasjonen kan du si direkte profilkostnader.

Fortsatt har en slags behandling er aluminiumsprofil ekstrudert profil over prosessering, behandlingen over aluminiumsprofilen er delt inn i mange kategorier, hadde ikke en slags behandlingsmetode, kostnadene er ikke de samme, hvis du ønsker å behandle over profil, si direkte med forretningsmannsprofilen på prosesseringskostnaden er hvor mye? Den konvensjonelle behandlingen på profilen har gjennom hullet, forsenket hodehull, tappende tenner, her for å gi deg et hint, punchbehandling, ikke jo mindre jo billigere, jo mindre jo dyrere, er årsaken ikke god drift, men jo mer hull prisen vil være billig.

Hva er den omtrentlige kostnaden for ekstrudering av aluminium? Følgende er bare for referanse, spesifikk for den aktuelle situasjonen for tilbudet

Behandlingskostnadene ved behandling av aluminiumsblokker til aluminiumprofiler er hovedsakelig delt inn i tre deler: kostnadene for støpte stenger, kostnadene for ekstruderingsbehandling og kostnadene for overflatebehandling.

Så hvor mye koster disse tre avgiftene? Kostnaden for støpestangen er den samme, det er ingen stor forskjell.

Kostnadsforskjellen ved ekstrudering vil være relativt stor, fordi aluminium har mange forskjellige seksjoner, noen er komplekse, noen er enkle, noen er store, noen er små. Ekstruderings vanskelig skraphastighet er høy, behandlingsgebyret er også opp. Noen trenger ikke Behandlingsgebyret for overflatebehandling vil være relativt lavt.

Så fra aluminiumsgoten til behandlingen til aluminiumekstrudering av ferdige produkter, har ikke behandlingsgebyret en fast kostnad, vanligvis i 5000-8000 yuan.

Det vil si at hvis prisen på aluminiumsblokker er 14.000 yuan / tonn, er prisen på aluminiumekstrudering 19.000-22.000 yuan / tonn.Og prisen på aluminiumsblokk endres også hver dag, så prisen på aluminiumstrengpressing er også i endring.

Ovennevnte handler om kostnadene ved tilpasset aluminiumekstrudering, vi er en kinesisk produsent av aluminiumekstrudering, produktene er:presisjon aluminium ekstrudering,aluminium ekstruderingsboks,aluminium ekstrudering kjøleribber; Velkommen til å konsultere ~


Innleggstid: Apr-30-2020