Faʻafitauli e tatau ona uai atu i ai i le etching gaioiga o mea faigaluega igoa igoa | WEIHUA

Le a le mea e tatau ona mataʻituina i le gaioiga o le faʻapipiʻiina o masini igoa igoa? Ma mo Saina tomai faapitoa nameplate gaosi oloa e aumai oe ia malamalama.

Faʻaititia itu eleele tafia ma faʻafuaseʻi laupepa, faʻaleleia atili le taina o le itu o loʻo tafia. E masani lava o le umi o le laupapa lolomi o loʻo i totonu o le fofo sosolo, o le sili atu le ogaoga o le itu o eleele. O le itu o le faʻaleagaina o le alumini faʻailoga e matua afaina ai le atoatoa o le lolomiina. uaea, ma ogaoga erosion itu o le a le mafai ai ona faia lelei uaea.

A o le itu etching ma faʻafuaseʻi i lalo paʻu, o le etching coefficient faateleina. O le eletise coefficient faʻaalia ai le mafai ona tausia le manifinifi uaea, ina ia o le etched uaea latalata i le uluaʻi tele. Eletise faʻaaogaina etching tetee pe apa - taʻitaʻi uʻamea filogia, apa, apa - nickel uʻamea filogia poʻo limasene, tele pito o le a mafua ai se puʻupuʻu taamilosaga uaea O se auala laupapa eletise e faia i le va o itu e lua o le uaea aua e faigofie ona gagau le pito.

E tele mea taua afaina itu itu, o mea nei e aoteleina: masini nameplate etching metotia: soaking ma bubbling etching o le a mafua ai sili atu etching itu, splash ma spray etching itu etching o laʻititi, aemaise lava o le spray etching effect o le sili ona lelei.

Ituaiga o PVC vaʻitusi lolomitusi fofo:

O le etching fua faatatau ma etching coefficient e eseese ona o eseese etching liquefaction vaega. Mo se faʻataʻitaʻiga: acid apamemea chloride etching fofo etching coefficient e masani ona 3, alkaline copper chloride etching solution etching coefficient e mafai ona oʻo i ai. mafai ona ausia toetoe lava leai se itu faʻailogaina, ina ia itu puipui o laina laina o loʻo togitogia e toetoe lava tu i luga. O le faʻalauteleina sisitema o loʻo atiaʻe pea.

PVC sikuea lolomiga etching fua:

O le saoasaoa o le faʻaaogaina o fua e mafua ai le ogaoga o le itu o le itu. O le faʻaleleia atili o le lelei o le lelei o loʻo i ai le sili atu o le sootaga ma le faʻavaveina o le faʻatulagaina o le tau. O le televave o le saoasaoa o le saoasaoa, o le puʻupuʻu o le taimi e nofo ai le laupapa i le fofo faʻapipiʻi, o le laʻititi o le itu alumini ipu. eleele tafia, o le manino ma mama etching.

PH taua o le tofoina fofo: 

Afai e maualuga le tau ole faʻalaʻau ole alkaline etching, e faʻateleina le tafia o le itu. Ina ia faʻaititia le tafia o le eleele, e tatau ona faʻatonutonuina le taua o le pH i lalo ole 8.5.

Density o le faʻaaogaina o fofo:

O le maualalo density o le alkaline etching fofo o le a faʻateleina le itu eleele tafia. E aoga le filifilia o le tuiina fofo ma maualuga 'apamemea faʻaputuga e faʻaititia ai le itu tafia.

Mafiafia pepa alumini apamemea:

Ina ia ausia laʻititi itu etching o manifinifi uaea, e sili ona lelei le faʻaaoga (ultra-manifinifi) apamemea foil. Ma o le manifinifi o le laina lautele, o le manifinifi o le mafiafia o le apamemea foil. Ona o le manifinifi o le apamemea foil, o le puʻupuʻu o le taimi i o le tuiina o le fofo, o le laʻititi ifo o le aofaʻi o le itu tafia.

O luga o le uamea nameplate etching gaioiga tatau ona uaʻi atu i le faʻafitauli, ou te faʻamoemoe e fesoasoani ia oe.

Suʻesuʻega e faʻatatau i igoa igoa:


Taimi Post: Fep-03-2021