Faʻagasologa faʻailogaina uʻamea | WEIHUA

Faʻamau faʻailoga o le faʻaaogaina o le tuʻi ma oti o le a le uʻamea uʻamea, uʻamea, alumini, 'apamemea ma isi papatusi ma hetero mea e faia ai ona deformation poʻo gau, ia i ai se faʻapitoa foliga ma le tele o se gaioiga. I le potu vevela, uamea / uʻamea ipu ua mamanuina i totonu o le faʻamatalaga faʻatulagaina e ala i foaʻi foafoaina e se masini fetaomi.

https://www.cm905.com/quality-metal-stampinganodized-sound-hardware-accessories-products/

O le a le tafe o le uʻamea faʻailogaina faʻagasologa?

Tatala ma le faʻamamaina → tipiina → lolomi riveting → uʻamea → faʻamamaina → asiasiga → afifiina.

1, le avanoa

O le uluaʻi ipu faʻailoga o loʻo tuʻiina i le masini tuʻi o tone eseese, e aofia ai le tuʻiina o pu, taina o mataitusi, tuʻiina o le faʻapaʻaga vaʻa, ma isi, e fausia ai se faʻamau foliga;

2, tata

O le faʻailogaina vaega e faʻafesoʻotaʻi atu i le tasi-au poʻo le tele-au faʻapipiʻi masini mo tipi, ma o le faovilivili pu e faia e ala i le fefulisaʻi o le tataʻi masini e faʻamalieina ai manaʻoga o faovilivili faʻapipiʻiina;

3, avega mamafa

O le suia i le maeʻa ai o le faʻagasologa o gaioiga muamua na lafoina i le nofoaga o le mamafa riveting mo manual riveting pressure. Nisi vaega tatau o loʻo faʻapipiʻi luga o faʻailoga vaega e ala i le mamafa riveting masini.

4, uelo

Faia tusi faʻamau maopoopo (AC, DC, ma isi) i luga o le faʻailogaina vaega, ma uʻameaina le laiti vaega manaʻomia.

5, faʻamamaina

O le faʻamamaina o le ultrasonic o oloa e faʻamama ai tulagalima, pisia o suauʻu, ma isi mea e faʻafetaui ai manaʻoga o le afifiina ma uta.

6, asiasiga

O le faʻagasologa o le faʻatonutonuina o le lelei o oloa, o loʻo faʻatonutonu ai le gaosiga i taimi moni e le matagaluega o faʻatonuga, e faʻaititia ai le leiloa gaosia ma le faʻaletonu o fua ma faʻamautinoaina le lelei o le gaosiga.

7, afifiina

Teu ia oloa ma ato faʻatulagaina, tausi le gaioiga atoa e mama, ona faʻamau lea o le pusa e faʻamalosia ai le puipuiga o oloa.

https://www.cm905.com/nameplate-signshigh-end-aluminum-nameplate-weihua-products/

O loʻo taua i luga e faʻatatau i le faʻailoaina o metotia faʻamaufaʻatasi, ou te faʻamoemoe e maua se fesoasoani mo oe; Weihua o se uamea stamping gaosiina; Afio mai e feiloaʻi ~


Taimi Post: Oketopa-09-2020