Faʻafefea Ona Matai Uamea Nameplate I Design Ma Gaosia | WEIHUA

Uamea nameplate ua lautele faʻaaogaina i le tele o ituaiga o faʻailoga. Metala laupapa o loʻo i ai le tele o le aofaʻi o mea, o le mea moni, isi mea o le maʻa lamatia, ma e leai se ituaiga o fanauina, uamea palasitika nameplate faia o le muaulu Burma teuteuina mamanu ma tisaini e tele atavali, ma uamea nameplate o saito ua vaneina luga masani, mafai ona avatu i se tagata se ituaiga o maaleale lagona, pasī vali, ioe, mafai foi ona faʻaaogaina luga uʻamea nameplate, e faatatau i le uga ma isi mea, uʻamea pasī vali e le faigofie ona pa'ū ese. E i ai uiga o le aulelei foliga, pupula, maualuga maaa, lelei laei tetee, lautele talosaga ma tele inumaga. I luma o le faavae malamalama o uamea igoa igoa, o mea o loʻo mulimuli mai mo le fai uamea nameplate gaosi o Weihua e taʻu atu ia te oe le autu itu i le fuafuaina o uʻamea nameplate ma gaosiga gaioiga.

O a mea taua i le fuafuaina o uamea igoa faʻailoga?

1. Nameplate foliga

O le foliga o le nameplate, aemaise lava le foliga o le auala faʻailoga, tatau ona ogatusa ma le atunuʻu poʻo faʻavaomalo tulaga faatonuina. I le tulaga o le leai o se faʻamatalaga faʻapitoa, e tatau ona tatou uai atu i le mataupu faʻavae o le faigofie faʻailoaina ae le tutusa (sili ona tulaga ese).

2. Igoa ipu ma le saoasaoa

Tagata i eseʻese minoi saosaoa, vaʻai e tatau ona suia, o le saosaoa o le saoasaoa, o le sili atu vaʻai e vaʻai mea i le fanua o vaʻaiga. O le numera faʻapitoa o vaʻaiga vaʻaia leiloa tatau ona faʻamaonia e faʻataʻitaʻiga. Afai e tatau ona atiaʻe se faʻavae, e tatau ona faia se numera tele o faʻataʻitaʻiga ma suʻesuʻega.

3. Tele o igoa igoa

E tusa ai ma faʻataʻitaʻiga a le tagata, o le lapoʻa o le igoa igoa i lalo o le vaʻaiga vaʻaia e tasi, o le puʻupuʻu o le taimi e faʻailoa ai, ma le umi o le taimi e faʻamaonia ai. Ole faʻatulagaina ole lapoʻa e faʻalagolago ile umi tatou te manatu ai e fai e faʻamaeʻa ai le faʻailoga. O le mea moni, o le faʻavae o le lapoʻa o tagata masani e mafai ona vaʻai i le pito mamao o le seti vaʻaiga vaʻaia muamua. I luga o le auala tele, taʻavale feoaʻi i se saoasaoa saoasaoa, ma le avetaʻavale tatau ona faʻamaeʻaina le faʻailogaina i se puʻupuʻu taimi. o lea o le igoa faʻaigoa o le auala tele e sili atu lapoʻa nai lo le tele o le igoa faʻaigoa luga o le lautele auala auala.

4. Igoa ipu ma lanu

Pe o le nameplate e manino pe leai e i ai se sili sootaga ma le lanu faʻaaogaina. O le mamao tutusa e vaʻai ai i le tutusa tele o le faʻailoga, o le lanu i tua o le tagavai ma le lanu o luga tusitusiga mau e eseese. Pe mafai ona vaʻaia ma pe fia le taimi e faʻaalu ai e iloa ai e matua 'eseʻese lava. I se tulaga lautele, o le maualuga o le lapataiga tulaga, o le susulu o le lanu, o le sili atu foi o le lanu eseʻesega.

5. Igoa Igoa ma mataitusi

E i ai tulafono e uiga i le tele o upu, faʻailoga poʻo faʻatusa ua tusia i luga o le laupapa. Muamua, o le tele e tatau ona vaʻaia, ma lona lua, e tatau ona mafai ona faitauina i totonu o le taimi fuafuaina.

O le a le gaosiga gaioiga o uamea nameplates?

Uamea nameplate lolomiga mea e masani lava alumini, 'apamemea, uʻamea stainless, alumini taumafaina.

1. Suauʻu aveʻese: ina ia mafai ai ona faia le laualuga o le alumini substrate i ai se mautinoa vaitusi-vavalalata, o le suauu vaega ma le suauʻu i luga o luga e manaʻomia e aveʻese, ma vavae vulu mafai ona fufui i le kesi e solo. mafai ona faia deoiling Chemical ma alkaline fofo .

2. Sandb faavavau: sandblasting o le faʻaleleia atili lea o le pipiʻi i le va o vaitusi ma uamea, e masani ona faʻaaogaina ai se masini sandblasting faʻapitoa mo le gaosiaina o le pasī.

3. Tusi uaea: lauiloa foi o paulia gaioiga, o le pito i luga o le ipu alumini ma metotia eseesega e faʻagaioia ai se laina saʻo lelei.

4. Failailaina: ina ia mafai ona manumalo i le pito i luga leaga o mea e faʻavae i luga ole alumini, faʻaleleia le pito i luga maeʻa. Ua vaevaeina le faʻasologa i le faʻamamaina o masini ma le faʻamamaina o vailaʻau.

5. Faʻasaʻoa: o loʻo totoe ni fasimoli faʻasolo i luga o le ipu alumini pe a uma ona faʻafoliga, o le faʻaogaina o le laupapa vulu na fufui i le kesi e solo, ona faʻasolo ai lea o le suauʻu vailaʻau, ona faʻatofuina lea i le nitric acid solution (nitric acid ma le vai 1∶1 ratio), 10 minute mulimuli ane, ona tuʻuina lea i totonu o le tane faʻamamaina mo le faʻamamaina o le eletise.

6 tapunia: o lona matafaioi o le vaitusi mausali faʻamaufaʻailogaina i totonu o pores, aua lava tulaʻi lofia poʻo faʻasalalauina. Mo le vaega o le vaitusi vaitusi, o le matafaioi o le tapunia o le faʻatumuina le avanoa o le ata tifaga oxide, o lea e le mautonu i le vai, e faʻamalosia O le mea e masani ai, o le nickel sulfate solution e faʻaaoga mo faʻamau.

O mea o loʻo taua i luga o mea taua ia e manaʻomia le uaʻi atu i ai i le tuʻuina atu o uamea faʻailoga, faʻapea foi ma le gaosiga o gaioiga. Ou te talitonu a maeʻa ona e faitau i le igoa uʻamea o loʻo malamalama ai i le loloto o le laʻasaga. O matou o se uamea faʻailoaina igoa mai Saina. -WEIHUA. Afai e te le malamalama, faʻamolemole faʻafesoʻotaʻi matou!

Suʻega e faʻatatau i uʻamea igoa peleti:


Taimi Post: Mar-16-2021