Faʻalauiloa puʻupuʻu o le uʻamea stamping oti design | WEIHUA

Maliu o se tekonolosi, uʻamea faʻailogaina oloa ona o le faʻaaogaina, fausaga e le tutusa, o le suia foliga e le mafai ona stereotyped. Ma o le a le mea e lelei ai le tisaini?Uamea stamping Auaunaga Kamupani e i ai ni nai manatu e faʻasoa atu ia te oe:

https://www.cm905.com/metal-nameplates-with-logoblack-anodized-and-cnc-wireless-earphone-nameplate-weihua-products/

Tasi, faʻalauiloa

Afai e te vaʻai atu i le lalolagi i se talavou, mo se faʻataʻitaʻiga, ma e te vaʻai atu i le lalolagi i le 40, o loʻo i ai se eseʻesega tele malamalamaʻaga.

Nisi faigofie, e le maualuga maualuga oloa, mafai ona fuafuaina e sefe nisi o suia suia tau. Ma o nisi maualuga-tonu oloa e manaʻomia foi ona mafaufau i le tau, potopoto, tele gaosiga ma isi mea i le amataga laasaga.

Lona lua, poto masani alamanuia

Mo se faʻataʻitaʻiga, o isi inisinia e lelei i le tuʻuina atu o ni faʻamaumauga tuʻusaʻo, ae o nisi o faʻavae o le faʻatulagaina o uamea faʻailogaina vaega, o le a iloa e uiga i le a le ituaiga o gaioiga, ae mo le mulimuli ane faʻateleina gaosiga o se mea aoga tulaga, nisi o laei o le suia e ono le mafaamatalaina taunuuga.

Lona tolu, tali atu gafatia

Ae maise lava, o nisi o maualuga manaʻoga o uʻamea faʻailogaina oloa, faʻafitauli pe a fai o le tali auala. O le faʻafitauli e mafai ona foia vave pe a faʻatautaia lelei, ae afai e le faʻatautaia lelei, e mafai ona faʻasaʻo pe le foia. E foliga mai o loʻo i ai lava nisi tagata o loʻo siʻosiʻomia latou e lelei i taimi uma. Alofa e aʻoaʻo, alofa e faʻasoa, magafagafa ma faʻatuatuaina. Faʻailoga faʻailoga faʻavae, o le mafuaʻaga lava e tasi! E talitonuina o lenei ituaiga o tagata faigaluega mafai ona ausia le tele o ituaiga breakthroughs.

metal name tags,Grey anodized and diamond cutting nameplate,Sound Logo

O loʻo taua i luga e faʻatatau i le fetufaʻaiga o mea faigaluega i le oti, faʻamoemoe ia i ai sau fesoasoani ia te oe! Afai e te manaʻomia stamping uamea tu oloa, faʻamolemole faʻafesoʻotaʻi matou ~


Taimi Post: Oketopa-17-2020