Hva brukes aluminiumekstrudering til?

Industriell aluminium ekstrudering Som legeringsmateriale er det mye brukt i det nåværende markedet er mer populært. På grunn av sin gode farge, kjemiske og fysiske egenskaper, la den gradvis erstatte andre stålmaterialer, bli brukt i en rekke bransjer i materialet.

I vid forstand er industriell aluminiumekstrudering i tillegg til dører og vindusaluminiumprofil, gardinveggaluminium, arkitektonisk dekorasjon aluminium for aluminiumprofil.Som noen jernbanetransport, karosseri, produksjon og levende aluminiumsmateriale kan kalles industriell aluminiumekstrudering. I en smal forstand er industriell aluminiumekstrudering monteringslinjens aluminiumprofil, er en slags aluminiumstang etter smelting i profilprofilen for ekstrudering av formen.

Denne typen profil er også kjent som aluminiumekstruderingsprofil, industriell aluminiumslegeringsprofil, den er mer brukt, kan brukes i produksjonen av en rekke industrier. Den vanlige bruken er å brukes til å lage en rekke utstyrsramme, utstyr beskyttelsesdeksel, store søyle støtte deler, rørledning transportbånd, maske maskin ramme, dispensering maskin og annet utstyr skjelett.

Hva brukes aluminiumekstrudering til?

1. Utstyr aluminiumsprofilramme og aluminiumprofilramme

2. Monteringslinje arbeidsbenk skjelett, beltetransportørbrakett, verksted arbeidsbenk

3. Verkstedsgjerde, beskyttelsesdeksel for stort utstyr, lysskjerm og bueskjold

4. Stor vedlikeholdsplattform og klatrestige

5. Medisinsk holder

6. Fotovoltaisk monteringsbrakett

7. Bilsimulatorbrakett

8. Ulike hyller, hyller, stort dyrkningsrom materialestativ

9, verkstedmateriellomsetningsbil, aluminiumsverktøybil

10. Vis rack av storstilt utstilling, informasjonsvisningstavle for verksted og tavleholder

11, solrommet, rent skur

I tillegg til de ovennevnte vanlige bruksområdene, kan det også gjøres til en rekke produkter av skjelettbraketten. Generelt, hvis du vil gjøre det, kan du bruke det. Behov for å være oppmerksom på er de industrielle aluminiumsprofilspesifikasjonene mer, når valg av materialer i henhold til deres egne behov kan brukes, er et komplett sett med aluminiumsprofiltilbehør tilkoblet, trygt og stabilt, lett å demontere.

Dette er de vanlige bruksområdene for industriell aluminiumekstrudering; Vi er en tilpasset produsent av ekstrudering av aluminium, produktene er:teleskopisk ekstrudering av aluminium,bøying av ekstrudering av aluminium; Velkommen til å konsultere ~


Innleggstid: Apr-26-2020