Hva er en ekstrudering av aluminiumsminiatyr?

Leter du etter definisjonen av ekstrudering av miniatyraluminium, fant vi den nærmeste referansen til mikroekstrudering i standarder og data for aluminiumsforening (aluminiumsforeningens største og mest omfattende publikasjon). Der fant vi "presisjonstoleranser":

What Is A Miniature Aluminum Extrusion

 

I stedet for CNC-maskineringsteknologi økes effektiviteten til mikro-aluminiumsdeler mer enn 50 ganger.

CNC-bearbeiding av mikroaluminiumdeler er det vanskeligste å holde seg til kniven, knivtykk prosesseringsprodukt presisjon kan ikke garanteres, men den kontinuerlige dysekald ekstrudering mikro aluminiumsdeler bare unngå disse ulempene, og prosesseringspresisjonen er ikke mindre enn CNC , kan oppnå ± 0,02 mm toleranse og prosesseringshastighet på opptil 150 per minutt.Derfor er det bedre å vedta metoden for kontinuerlig dyse kald ekstrudering for behandling av miniatyr aluminiumsdeler.

Hva er aluminiumekstruderingsprofiler eller mikroekstruderingsrør?

En veldig bred definisjon er hvilken som helst aluminiumekstrudering eller rør som er egnet for en sirkel med en diameter på 5 tommer (dvs. en 5 tommers press). Valget av aluminiumslegering er veldig viktig for denne typen kompliserte miniatyrekstruderte deler. Legering 6063 er formen av valg.

Det minste ekstruderingsstykket i miniatyr er egnet for en sirkel med en diameter mindre enn 100 tommer. De krever jevn veggtykkelse og krever enkel geometrisk design og spesialverktøy. I stedet for å bruke H13 verktøystål, er spesialverktøyet laget ved hjelp av en pulvermetallprosess og deponere et spesialutviklet belegg på overflaten. Belegget hjelper aluminiumet med å strømme gjennom formen og motstå slitasje. 1100 og 3003 er også de viktigste legeringsvalgene, det enkleste å komme gjennom formen og det enkleste å få.

Egendefinert liten aluminium ekstrudering

WEIHUA - produserer svært komplekse miniatyrekstruderingsdeler for å oppfylle de strengeste toleransene. I tillegg til å tilby et bredt spekter av standardformer for mikrotekstruderingsdeler med tett toleranse, kan vi også tilby tilpasset og presis skjæring, avgrading, rulling, etterbehandling og CNC-bearbeiding av forskjellige toleranser, vinkler og størrelser for å oppfylle kundenes spesifikke krav.

1. Massiv, halvhull, hul og rør

2. Veggtykkelse opp til 0,012 inches

3. Tverrsnittsarealet er så lavt som 0,002 tommer

4. Toleranse nær +/- 0,001 tommer

5. Gi prototypearbeid

6. Minimum bestillingsantall: 1000 stk

7. Gi 1100, 3003, 6063, 6463 og 6061 legering.

Produsenter av ekstrudering av aluminium

Alle aluminiumsekstruderingsprodukter vi gjør er veldig nøyaktige. Fra vår produksjon av høykvalitets mikro-tilpasset aluminiumekstrudering til det langsiktige forholdet til kundene. Erfarne ingeniører og teknikere vil følge ekstruderingsprosessen strengt for å sikre at delene dine er opp til standard og tilfredsstillende. Disse egenskapene gjenspeiles i sertifiseringene vi overfører. enten det er inventar, tilpasning, kompleksitet eller enkelhet, fra stort volum til lite volum, WEIHUA (aluminium ekstrudering selskaper) har overgått forventningene til produksjon av ekstrudering av aluminium og etablert presise forhold i prosessen.


Innleggstid: Mai-05-2020