Hvor mange trinn er det i ekstruderingsprosessen av aluminium?

Produkter av ekstrudering av aluminium er mye brukt i mange bransjer, for eksempel medisinsk utstyrsbrakett, solcellemonteringsbrakett, elektronisk produktskal, radiator og forskjellige industrielle komponenter og tilbehør, etc. Hva er teknikkene i ekstruderingsprosessen? La oss lære mer om det sammen med Kina produsenter av aluminiumsekstrudering:

Aluminiumekstruderingsprosessen inkluderer følgende åtte trinn:

1. Etter at formformen er designet og opprettet, må du varme opp aluminiumslegeringens sylindriske tallerken til 800 ° f-925 ° F.

2. Aluminiumstangen overføres deretter til lasteren, og smøremiddel tilsettes lasteren for å forhindre at den kleber seg til ekstruderen, stempelet eller håndtaket.

3. Trykk på dummyblokken betydelig med en sylinder, som skyver aluminiumsrøret inn i beholderen og tvinger den gjennom formen.

4. For å unngå oksydannelse, innfør flytende eller gassformig nitrogen og la det strømme gjennom de forskjellige delene av formen. Dette vil skape en inert atmosfære og forlenge formens levetid.

5. De ekstruderte delene kommer inn i hoppet i form av et slank stykke, som nå har samme form som formåpningen. Deretter trekkes det på et kjølebord, hvor en vifte kjøler den nyopprettede aluminiumsprofilen.

6. Etter avkjøling, flytt ekstrudert aluminium på båren for å rette og herde.

7. Ta den herdede ekstruderen til sagbordet og skjær den i henhold til ønsket lengde.

8. Det siste trinnet er å varmebehandle ekstruderen i aldringsovnen for å herde aluminiumet ved å akselerere aldringsprosessen.

Etter ekstrudering kan du bruke en rekke alternativer for å justere farge, tekstur og lysstyrke på aluminiumsfinishen. Dette kan omfatte anodisering av aluminium eller maling.

OK, så dette er trinnene i aluminiumekstruderingsprosessen; Vi tilbyr profesjonelle:ekstrudering av miniatyraluminium; Velkommen til å konsultere ~


Innleggstid: Mai-09-2020