Hvad er typeskilt | KINA MÆRKE

Fra skiltets typeskilt-typeskilt logo, hvad er årsagerne til ændringerne i disse vilkår, og hvad er definitionen på typeskilt? typeskilt maker har sorteret nogle oplysninger nedenfor til din reference.

https://www.cm905.com/metal-name-platenameplate-for-telephone-china-mark-products/

metallisk typeskilt

Forholdet mellem skilt og typeskilt

Allerede i 1950'erne udstedte Kinas tidligere ministerium for maskinindustri de ministerielle standarder for "produktmærkning". I standarden defineres et "tegn" som et tegn på et mekanisk produkt. Disse inkluderer skiltning, instruktionskort, rutebord og datablad om mekaniske produkter.

I lang tid har forskellige logoer på forskellige typer produkter brugt til at bruge udtrykket "label". Nogle mennesker har stillet spørgsmålstegn ved definitionen af ​​tegnet, såsom instrumentpanel, instrumenthjul i instrument- og instrumentbranchen, forskelligt fra rollen af maskinens tegn har de alle deres egne karakteristika, egenskaber og definitioner, fra dette niveau af betydning kan panelet, urskiven og maskintegnet kun være et parallelt forhold; Især nogle produkter, såsom EL-felt selvlysende skærm , IMD-indsatsstøbningskrop og membranomskifterbetjeningskort, er gået langt ud over skiltningen og har direkte deltaget i udstyrets funktionelle drift og er blevet en integreret del af maskinudstyrets kontrolsystem. Naturligvis går egenskaberne ved sådanne produkter langt ud over definitionen og begrebet "etiket".

Ting udvikler sig altid. Ændringen af ​​navnet på en slags produkt afspejler det funktionelle omfang og anvendelsesområdet for denne type produkt.

For eksempel "papirvarer", "kontorartikler". Papirvarer, kulturelle redskaber også. I den tid, hvor materielle forhold ikke er gode nok, er kulturelle apparater nok til at imødekomme kontorets behov, men med forbedring af materialeforholdene er en stort antal som kopimaskiner, printere, makuleringsmaskiner, papirvarer kan kun være en del af kontorartiklerne. Således kan det ses, at “tegn” kun er et specielt navn.

For disse begyndte folk at genkende og inkubere et mere passende navn. Med henvisning til fremmede lande kaldes nogle af disse produkter "tegn", "kanban" og "Plader". I Taiwan, Hong Kong, Macao i vores land er det ofte kaldet "typeskilt".

Inskriptionen er også permanent indgraveret. Meget rig på de østlige kulturers egenskaber. Forfatteren diskuterer med en masse kollegaer, passende med "navneskilt" mere passende. Navnet på pladen, bordpladen, panelet og andre parallelle er kun en typeskilt.

Ifølge typeskiltet er dette generelle navn mere bekvemt for forskellige typer produkter at foretage systematisk klassificering.

https://www.cm905.com/custom-metal-name-platemetal-emblemextrudingstamping-china-mark-products/

metalplade

Forholdet mellem typeskiltet og logoet

Navneskilt er en underlagsoverflade, der er fastgjort til teksten og den tekst, der produceres i mærket. Det er kendetegnet ved registrering af produktets nominelle, funktionelle eller offentlige information.

Identifikation kan forstås som en klasse af identifikationsmærker eller -mærker. Det er en generel betegnelse for objektets funktion og indikerer ikke objektets art. Alle objekter, der har funktionen markering og markering, kan generelt kaldes markering, og derfor er den ret omfattende.

Logo, betegnelsen er meget intuitiv, et kig på "logoet" to ord, det er klart, at "mærket" lavet af rollen. Specielt på nuværende tidspunkt er nogle navneskilte blevet adskilt fra afhængigheden af ​​produkter og udvidet til bredere rum , såsom stednavneskilt og udendørs vejledningsskilt. Nogle gange, for bedre at minde om dens rolle, betegnes sådanne navneskilte direkte som tegn, såsom "guide sign system". Navneskiltet for noget af mærkeets særlige betydning kaldes logo, både intuitivt og kan være forskelligt fra forholdet til produktets typeskilt, men dets attributter hører stadig til typeskiltet, hvilket også viser, at typeskiltets applikationsfeltudvidelse ikke kun er ikke passende, men også potentielt

Logo er et bredt koncept, der er kendetegnet ved dets rolle, men ikke alle "mærker" har karakteristika som et typeskilt. Navneskiltet er tegnet, ligesom billboard eller andet tegn. Bare som "proces" er det generelle navn på "behandlingsmetoder og trin ", mekaniske produkter har en mekanisk proces, kemiske produkter har en kemisk proces, ikke for at definere en definition vil være tvetydig. For at definere attributten for et bestemt logo bruges" navneskilt "som attribut til at definere typen af ​​logo .Brugen af ​​udtrykket "typeskilt logo" kan bedre afspejle typeskiltets udviklingsrum i dets rolle.

Typeskiltet er logoet, men logoet er ikke nødvendigvis typeskiltet.

https://www.cm905.com/steel-name-platenameplate-for-pc-china-mark-products/

metalplader

Forskellen mellem typeskiltlogo og reklamelogo

Hvis typeskiltet stadig er i begrebet tegn, hører det stadig til "skiltet på de mekaniske produkter", så er der ingen forskel mellem det og billboardet, der hver især gør sit eget job på et øjeblik. Problemet er, at nutidens typeskilt er ikke helt fastgjort til produkter, men går til et bredere rum, såsom: trafikskilte, trafiksikkerhedsskilte, vejskilte osv. Disse offentlige informationsskilte er en udvidelse af typeskiltene, som undertiden forveksles med reklameskilte.

Især i de senere år har der været mange udstillingsaktiviteter, navneskilte og reklametavler bundet sammen, samlet kendt som "mærkeindustri" -udstillingen. Derfor bør her være mere bevidst angivet. Fra perspektivet "reklame", navneplades logo og billboard-logo spiller begge rollen som logoet, men form og indhold er helt anderledes.

1. Forskelle i indhold

Typeskiltets logoindhold kan kun være en ægte skildring, og ingen overdrivelse eller udvidelse er tilladt eller mulig. F.eks. Model, navn og indhold på produktetiketten; Skala og nominelle forhold i målerhjulet; Funktionen hurtig og anden relevant information i instrumentpanelet kan kun registreres på typeskiltet i originalen. Med hensyn til typeskilt med offentlig information, såsom vejledende skilte, skal navnet på en vej eller navnet på en virksomhed i en bestemt retning være angivet ved et vejkryds. Det kan kun enkelt og nøjagtigt informere offentligheden om de relevante oplysninger, der skal mindes offentligheden, og det kan aldrig blive irrelevant og gøre et stænk. Dette er alvoren af ​​indholdet på typeskiltet.

”Det er godt at være kvinde”, dette kan ikke udgøre indholdet af typeskiltet, det har ikke typeskiltets karakteristika, der er lavet af sådant indhold til mærket, er et billboard og ikke typeskiltet. I indholdet af reklametavler er fokus ikke på realisme, men mere på forfølgelsen af ​​"kreativitet" og "planlægning". På grund af forskellene i indholdsstil havde samfundet derfor en "falsk reklame", og ingen "falsk typeskilt" sagde.

2. Forskel i form

Typeskiltet skal matches med produktet generelt og skal være mere opmærksom på "koordinering" med hensyn til form og farve. Det kan ikke "gøre slutpunktet", men nogle gange er det nødvendigt at "gøre slutpunktet". Det vil være underlagt mange begrænsninger. Billboardet lægger dog mere vægt på "gengivelse" og "stimulering", som er bedre end nyhed. Det gælder meget plads, føler sig ikke hæmmet eller begrænset, er ligeglad for meget om, hvad dine vedhæftede filer vil have af det, men føles bare godt om dig selv. Derfor er reklamelogoet mere livligt og åbent i form end typeskiltets logo.

3. Teknologiske forskelle

Navneskiltlogo og reklamelogo i processen er undertiden sammenkædede, i mange tilfælde afsluttes tavleproduktionsprocessen ved hjælp af typeskilteprocessen, for eksempel har serigrafi været et af de vigtigste midler til typografisk produktion af typeskiltet senere i flere sager anvendes i vid udstrækning af reklametavler; EL-feltlysstofteknologi giver ikke kun nattesyn til typeskiltet, men bliver også det første valg til at fremstille dynamiske reklametegn. Typeskiltets størrelse er generelt ikke for stor, men tekstens nøjagtighed og tekstkravene er højere, og reklamen er hovedsagelig fremsynet, præcisionen af ​​teksten og teksten er ikke særlig vigtig. produktionen af ​​typeskilt lægger stor vægt på holdbarhed, som er begrænset af mange relevante teststandarder og strenge testbetingelser. udskiftningsperioden for reklametavlen er kort, og den har ikke noget imod at "holde ud". Derfor er testkravene til opslagstavlen ikke dema Selvfølgelig er forfatteren her ikke at nedtone billboardets motivation, men kun at typeskiltet og billboardet har deres egen orientering.

Vi er her for at tjene dig!

Brugerdefinerede metallogoplader - vi har erfarne og uddannede håndværkere, der kan producere pålidelige metalidentifikationsprodukter af høj kvalitet ved hjælp af alle typer overflader og materialer, der bruges i nutidens virksomheder. Vi har også kyndige og hjælpsomme sælgere, der venter på at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have. vi er her for at hjælpe dig med at træffe det bedste valg til din typeskilt logo!


Indlægstid: Maj-30-2020