O a mea lelei e mafai e uamea igoa faʻaigoa aumaia | WEIHUA

I le taimi nei, o loʻo i ai le tele o ituaiga o igoa igoa igoa, faʻatasi ai ma oloa uʻamea e sili ona popole i ai ma taʻutaʻua ituaiga o oloa. E mafai ona vaaia o lenei uʻamea faʻatulagaina oloa e tele ituaiga eseese. O le mea muamua e mafai ona e vaʻaia o lena E i ai le tau lelei. O le mea lea, afai e fausia e tagata ni oloa, e mafai ona latou faʻaaluina se tupe laititi ma fiafia i le malosi o le tau lelei. E mautinoa lava aoga mo tagata uma, e fesoasoani tele, e aoga tele. Ona, o le uamea nameplate gaosi oloa mo Weihua e faʻalauiloa le uʻamea igoa igoa i mea itu e mafai ona aumaia lelei.

I se faʻaopopoga, uamea nameplates i ai le tele o faʻaoga aoga lelei.

Muamua o lona umi tautua ola, o le faʻaaogaina o le silasila uʻamea poʻo alumini uʻamea filogia oloa masani lava ona mafai ona faʻaaogaina mo le sili atu i le 30, 50 tausaga. E mafai ona aumaia ai le lelei faʻaoga aoga ma ua i ai se umi auaunaga olaga. Lenei mafai foi ona faia le atoa oloa atili aoga-o le iʻuga. O lona iʻuga, ua lautele faʻaaogaina i eseese o siʻosiʻomaga eseese i aso nei. Ona o lona le afaina poʻo le a le ituaiga o siʻosiʻomaga, mafai ona faatumauina lona lava lelei aʻafiaga.

O le isi aoga o le faʻaaogaina o uamea igoa o igoa o le oloa mafai ona faia i sili atu eseese ituaiga ma foliga. Tagata e mafai ona sili atu ona faigofie e tusa ai ma o latou manaʻoga moni i luga o le oloa mo se fou tisaini poʻo suiga, poʻo i le mulimuli ane suiga, lea e matua talafeagai. O se auala sili ona lelei e fesoasoani ai i tagata ma faʻatagaina moni tagata uma e fiafia i le pito i luga o taunuʻuga i nei eria ma maua ai se sili atu poto masani. Ia mafai e tagata uma ona maua faʻamalieina poto masani ma aʻafiaga, moni aumaia aoga aafiaga i tagata.

O a la mea lelei ma leaga o faʻailoga uʻamea eseese?

E tele ituaiga uʻamea faʻailoga mea e filifili mai ai. I vaega eseese, o le lautele o le apalai ua amata ona sili atu ma sili atu lautele. A o le mea filifilia, e tatau ona tatou mataala i le siʻosiʻomaga ma tulaga o le faʻaaogaina o mea filifilia. Talu ai o faʻailoga uamea o mea eseese e eseese lelei ma le lelei, e tatau ona tatou lelei i le filifiliga.

Nei o mea lelei ma le lelei o faʻailoga uʻamea eseese:

Faailoga uʻamea filogia 1.Aluminum

O le alumini e ona le uʻamea mama, palasitino malosi plasticity, faigofie ona olo, tipiina ma le tutusa faʻagaioiga o masini. I se faʻaopopoga, o le alumini uʻamea filogia tagavai o lo o i ai se iila uʻamea malosi, talafeagai mo le tufatufaina o nisi tulaga maualuluga o se tagavai. Ioe, e le gata i lea, e mafai foi ona faʻaaogaina i meaafale, teuteuga, taʻavale, faʻagaioiga ma isi nofoaga e manaʻomia ona faʻailoa.

Ae o le alumini igoa ona o ona lava uiga i ai foʻi faʻatatau vaivaiga, pei o le maaa e le maualuga, i le malosi fafo malosi, o le a faia ai ona deformation, ma o le liusuavai vaega o le alumini e maualalo, o lea o le alumini ituaiga o le a oti vave i le maualuga vevela

Ipu uamea 2.Stainless

E fesoʻotaʻi ma le igoa alumini, o le uamea uamea ituaiga o loʻo i ai se malosi faʻaʻaʻa ma maualuga maualuga, i le faʻaaogaina i fafo o le a masani ai ona sili atu le malosi i fafo atu, o le uamea stainless ituaiga o loʻo i ai foʻi le tele o ituaiga, eseʻese ituaiga o malosiaga ma palasitika e eseese tagavai e masani ona faʻaaogaina i le masini faʻaigoa igoa o masini gaosi, aua o le uamea igoa uamea mo mea faigaluega mafai ona faʻatonuina i le maualuga vevela pe a tamoʻe, o lea o le maualuga liusuaʻaga vaega o le silasila uamea o le a sau i totonu ono.

O faʻaletonu o faʻailo uʻamea: e tatau ona tatou iloa o le uʻamea le faʻapipiʻi e ana foi i le uʻamea, o lona lapoʻa e telē tele, o lea ua leva na i ai lona mamafa, lea na mafua ai le faʻalavelave tele i le felauaiga masini.

3.Copper ipu

O le pine apamemea lava ia ei ai le lanu auro poʻo le apamemea, o le mafuaʻaga lea e manaʻomia ai e le tele o tagata gaosi. E pei o MEDALS, auro MEDALS ma fesoʻotaʻiga i isi aulelei auro ma galuega o faatufugaga, i le faʻagasologa o saini gaosiga, o le a faʻaaogaina le tele o tekonolosi e suia ai. le pine apamemea, susulu lanu ma isi.

O faʻaletonu o faʻailoga apamemea: mamafa apamemea mamafa, gaosiga gaioiga faigata ma isi.

O loʻo taua i luga le uamea nameplate tuuina faʻaputuputuina ma faʻasaʻoloto, afai e te le malamalama, faʻafeiloaʻi e talanoa i la matou Imeli: wh@chinamark.com.cn; Telefoni: (0086) - 752-5319901

Suʻega e faʻatatau i uʻamea igoa peleti:


Taimi Post: Mar-24-2021