Malamalama i igoa masani uamea igoa igoa | WEIHUA

Aʻoaʻo mea masani tu uamea igoa igoa papatusi faatasi ma matou mo weihua gaosi.

O faʻailoga e mafai ona vaʻaia i soʻo se mea, ou te talitonu o le a vaʻai uma tagata i le tele o faʻailoga i aso uma, ae e te iloa le a? I le tele o faʻailoga, o loʻo i ai se faʻailoga faʻapitoa, e lautele faʻaaogaina i mea faʻaeletise, mea faigaluega i fale, masini ma oloa a le malo ma isi fanua , o le igoa igoa.

O le nameplate e tele lava ina faʻaaoga e faʻamaumau ai nisi faʻamatalaga faʻapitoa a le kamupanī ma le tulaga galue tulaga, ina ia faʻaaoga saʻo e aunoa ma le faʻaleagaina o mea faigaluega, ma le mea o le nameplate o uʻamea ma e le o ni uʻamea, faʻatulagaina: uʻamea metala paʻepaʻe uʻamea filogia, apamemea, uʻamea, alumini, uʻamea le silasila, ma isi.; E le o uʻamea ituaiga o palasitika, acrylic organic laupapa, PVC, PC, pepa, ma isi, o le faʻaaogaina o se matua lautele vaʻaiga.

I lenei vaega, ua matou fiafia e maua "Weihua", o se lauiloa igoa gaosi oloa, e taʻu atu ia te oe e uiga i nisi masani uamea igoa faʻamaumauga auiliili. Faanatinati e ave se tamai api ma nofo i tua!

Muamua lava, tatou muamua faʻailoa le nameplate mamanu ma le gaosiaina o alumini nameplate

O le alumini e ona i le uamea malamalama, o le palasitino e malosi tele, faigofie ona olo, tipiina, ma le tutusa faʻagaioiga o masini ma o le alumini nameplate o loʻo i ai se malosi uʻamea faʻapipiʻi, talafeagai mo le tufatufaina o nisi maualuga-vasega nofoaga o faʻailoga, o le mea moni e le gata lena, e mafai foi ona faʻaaogaina mo meaafale, teuteuga, taʻavale, ofisa ma isi mea e manaʻomia le makaina o nofoaga.

O le gaosiaina o alumini faʻasologa o gaioiga e matua tele lava, faʻailogaina i luga o foliga mai o le alumini ituaiga suiga, maualuga malamalama tekonolosi luga o le alumini ituaiga faʻamamaina togafitiga, ina ia o le alumini ituaiga o i ai se lelei susulu, pei o se faʻata. O lenei atagia ai lona taua matafaioi i le po, mafai ona maua ai le gaioiga o luminous.

Ae ui i lea, o le alumini igoa ona o ona lava uiga faʻapea foi i ai le tutusa faʻaletonu, pei o le faigata e le lava, mafatia mai le malosi fafo malosi, o le a faia le faʻailoga deformation, ma le liusuavai vaega o le alumini e maualalo, o lea o le alumini ituaiga i maualuga le vevela o le a vave "oti".

Le isi, tatou faʻailoa le uʻamea stainless nameplate mamanu ma gaosiga

E eseʻesega ile igoa ole alumini, ole uamea uamea e fai si maʻa, e faʻaalia foi le maualuga o lona malosi. E masani ona faʻaalu i fafo fafo le malosiaga i fafo atu o le vaaiga, e tele ituaiga uʻamea, o ituaiga eseʻese e eseʻese malosiaga ma palasitino

Ma uamea stainless nameplate e masani ona faʻaaoga mo masini gaosi o mea faigaluega igoa igoa, aua i le masini masini galuega ono fetaiaʻi ma le maualuga vevela, o lea o le maualuga liusuavai vaega o le silasila uamea o le a sau i le lima. O le uamea stainless nameplate ma o a ona faʻaletonu?Muamua lava, e tatau ona tatou iloa o le silasila uʻamea aofia ai foi i le uʻamea, lona lautele e tele tele. O le mea lea, o le mamafa o ia ua uma vave, lea o le a mafua ai le sili faʻalavelaveina i femalagaaiga ma faʻapipiʻiina.

O le mea mulimuli o le igoa nameplate mamanu i le gaosiaina o le auro-pei apamemea nameplate

Apamemea apamemea lava ia auro poʻo le 'apamemea lanu, o le mafuaʻaga e tele gaosi manaʻomia ai. Mo se faʻataʻitaʻiga, MEDALS, auro MEDALS ma fesoʻotaʻiga auro e puipuia ai ma galuega o faatufugaga, i le nameplate gaosiga gaioiga, o le a faʻaaogaina le tele o tekonolosi e suia ai le kopa. nameplate, susulu lanu ma isi.

O loʻo taua i luga le poto masani o le uamea faʻaigoa uamea. Ou te talitonu o loʻo ia te oe se malamalamaaga i le uamea igoa igoa, pe a e manaʻomia aganuu igoa igoa, Weihua Tekonolosi Co., Ltd. o se filifiliga lelei, o matou o se faʻapolofesa uamea nameplate gaosi.

Ata mo papatusi igoa uamea faʻapitoa


Taimi Post: Ian-11-2021