Pepa Ma Faʻavasegaina Mea O Faʻailoga | WEIHUA

O faʻailoga e masani lava i lo tatou olaga i aso uma. Peitaʻi, o faʻailoga e mafai ona vaevaeina i faʻailoga laupapa, faʻailoga palasitika ma faʻailoga uʻamea ona o le 'eseʻese o mea na faia ai. Ma faʻafefea ona faʻavasega faʻailoga? O a isi fomu e manaʻomia? Sei o tatou faʻailoa Weihua polofesauamea igoa igoa tagata gaosi:

Faavasegaina mea: 

1. Faʻailo lamolemole: o loʻo i ai le suauʻu luga o le ata poʻo luga laupapa, e sili lamolemole.

2. Acrylic acid mea faʻaigoaina: faʻaaoga le acrylic acid mea o loʻo avea ma autu mea i luga o le laupapa.

3. Faailoga faʻailoilo mea malamalama: faʻaaoga faʻailoilo faʻailoilo mea (o lona uiga, matou te masani ona fai atu moli neon);

4. Electro-opitika ipu faʻailoga faʻailoga: faʻaaogā le LED poʻo le luminous tube e faʻatino ai le monochrome poʻo le lanu faʻaali aafiaga.

5. Faailoga faʻailo uʻamea: o mea autu mo le faʻaaogaina o uʻamea faʻailoilo faʻailoga o le laupapa poʻo le tusitusiga o faʻailoga faʻailo uʻamea. Afai e leai se faʻapitoa tofia laupapa, o le autu feaveaʻiga o le uʻamea faʻailoga faʻailoga o le a faʻaaogaina.

Faʻavasegaina Morphological:

1. Vertical: o le atoa vaega o le tūsaʻo e umi atu, e masani ona faʻaaogaina o se tagavai i luga o le vaʻalele atoa.

2. Faʻavae pou: faʻavaʻa, faʻasologa ma tolu-itu faʻailoga e maka ai nisi faʻavae faʻamau i luga o le eleele;

3. faʻafuaseʻi foliga: fa faʻafuaseʻi foliga vaaia i luga o le puipui o le fale, o lona uiga, i le faʻaopopo i le pito i tua o le atoa luga lauiloa, pe a i ai ni itu e lua o le puipui, o itu uma e faʻaaogaina o faʻasalalauga vaʻaia faʻailoga, pei pei o ni itu se tolu o le faʻailoga fuli.

4. Taualuga ituaiga: e faʻasino i le faʻapipiʻiina o ni numera o faʻamaumauga tumau i luga o le taualuga o se fale, ma tautau pe faʻapipiʻiina se laupapa o le ola pusa poʻo se faʻailoga pepelo i luga atu o ia. O foliga o le faʻailoga ma le faʻavasegaina o mea e aʻafia i le tele o itu ma mafai ona filifilia e tusa ma lona faʻaaogaina.

O luga o le ituaiga o le faʻailoga ma mea faʻavasegaina o le anotusi, ou te faʻamoemoe e fesoasoani ia te oe!

Faʻagaioiga i le 2017 i Huizhou City, Huizhou Weihua Technology Co., Ltd. lea na faʻavaeina i le 1996. O lenei ua aliali mai o se taʻimua taʻutaʻua i le fale gaosi oloa alamanuia. O la matou 40,000 sikuea mita fale o loʻo iai agavaʻa e faʻafetaui uma au igoa uʻamea, alumini faʻasiliina, CNC tonu faʻailogaina, oti tipi manaʻomia faʻatasi ma le tele o gaosiga filifiliga e gaosia maualuga-lelei oloa fofo.

Suʻega e faʻatatau i uʻamea tagavai ipu:


Taimi Post: Fep-22-2021