Aké sú postupy na koróziu kovových štítkov WEIHUA

Tiež sa nazývajú skorodované kovové štítky leptané výrobné štítky.Hlavné použitie masky, leptanie, následné spracovanie, tri kroky vyrobené z výroby kovového konvexného slovného štítku alebo konkávneho kovového štítku.

Proces výroby skorodovaného kovového štítku:

1) Materiál:

Podľa veľkosti požadovanej na výkrese (veľkosť rozloženia) pridajte okolo minimálne 5 mm hrubých okrajov. Pedálové nožnice modelu 720, šliapacie nožnice s rovným povrchom a bez okrajov okolo.

2) Povrchová úprava štítkov s koróziou kovov:

(1) Mechanické leštenie:

Na leštiacom stroji s výkonom 2,2 - 4 kw sa vlna mechanicky leští. Látkové koleso POUŽÍVA otáčky motora 300 - 350 otáčok za minútu, čo je zvyčajne 2 000 - 3 000 otáčok za minútu.

(2) Alkalické spracovanie:

Varte kovovú platňu s 10-15% hydroxidom sodným vo vodnom roztoku 65-85 ° C po dobu 10-30 sekúnd, potom ju umyte čistou vodou a ponorte do 5% vodného roztoku kyseliny diamínovej.

(3) Práškové ošetrenie:

Plochou kefou namočenou v starom prášku (dvojitý prášok) rovnomerne potierajte platničky prierezom, kým sa neodstráni špina alebo kyslíková pokožka, a potom sa utesní 5% roztokom dichrómanu draselného.

(4) Metóda opracovaného kartáčovania:

Mechanickým alebo ručným ťahaním drôtu sa kovový povrch kefuje, aby sa dosiahol efekt regenerácie kovového povrchu.

Sme tu, aby sme vám slúžili!

Kovové štítky s logom na mieru - máme skúsených a vyškolených remeselníkov, ktorí dokážu vyrábať spoľahlivé a vysoko kvalitné výrobky na identifikáciu kovov pomocou všetkých druhov povrchových úprav a materiálov používaných v dnešných podnikoch. Máme tiež znalých a ochotných predajcov, ktorí čakajú na zodpovedanie akýchkoľvek otázok, ktoré môžete mať. Sme tu ktoré vám pomôžu urobiť najlepšiu voľbu pre váš kovový štítok!


Čas zverejnenia: 22. augusta 2020