Hva er fordelene med ekstrudering av aluminium | WEIHUA

Behandling av aluminiumekstrudering har følgende fordeler, etter aluminium ekstrudering selskap å forstå:

extruded aluminum enclosures electronics,Samsung outer case

1. Forbedre deformasjonsevnen til metall

Ekstruderingsforholdet for rent aluminium kan nå 500, ekstruderingsforholdet for rent kobber kan nå 400, og ekstruderingsforholdet for stål kan nå 40-50. For noen lave ildfaste metaller og legeringer av plast som er vanskelig å behandle med andre metoder, slik som rulling, smiing og pressing, og til og med for sprø materialer som støpejern, kan ekstruderingsmetoden også brukes.

2. Høy omfattende kvalitet på produktene

Ekstruderingsdeformasjonen kan forbedre metallstrukturens mikrostruktur og mekaniske egenskaper, spesielt for noen aluminiumslegeringer med ekstruderingseffekt, de langsgående (ekstruderingsretning) mekaniske egenskapene til de ekstruderte produktene etter slukking og aldring er mye høyere enn de lignende produktene produsert av annen bearbeiding metoder.

3. Bredt produktspekter

Ekstruderingsbehandling kan ikke bare produsere rør, stang og tråd med enkel snittform, men kan også produsere solide og hule seksjoner med svært komplisert snittform, og variable seksjonsseksjoner med gradvis endring og gradvis endring i lengderetningen til produktseksjonen. av dimensjoner er også veldig bredt, fra veldig store rør og profiler med seksjoner med en ytre sirkeldiameter på 500-1000 mm til veldig små presisjonsprofiler med seksjoner på størrelse med fyrstikker.

https://www.cm905.com/custom-extrusion-aluminumhuawei-earphone-case-china-mark-products/

Ovenfor er introduksjonen av fordelene med aluminium ekstrudering prosesseringJeg håper du vil like ~ vi er produsent av aluminiumekstrudering, profesjonell for å tilby:ekstrudering av miniatyraluminium,varmeavleder ekstrudering; Velkommen til å konsultere ~


Innleggstid: Sep-28-2020