Hvad er de mest solgte stilarter på rustfrit stål navneskilte | WEIHUA

Rustfrit stål findes der i forskellige typer og kvaliteter til brug i flere formål lige fra kommerciel til industri. Typeskilt i rustfrit ståler kendt for deres fremragende slidstyrke, kemiske og varmebestandighed. Rustfrit stål er ikke kun stærkt, holdbart og ridsefast, men tilbyder også et uovertruffen detaljeret udseende, der skiller sig ud i enhver applikation.

Disse metaller er ofte lavet i mange produktformer, især som et omdømme plader af typeskilt i rustfrit stål producenten støttede folks ønsker.

Der er to populære stilarter af navneskilte af rustfrit stål indgraveret.

Rustfrit stål navneskilt funktioner

Rustfrit stål er et meget holdbart metal, der gør det muligt at modstå slid på hverdagens aktiviteter, som ellers kan beskadige en ring. Det hårde metal modstår ridser og korrosion takket være et usynligt lag af krom, der forhindrer oxidation; dette gør det til et vidunderligt metal, der vælges til kropssmykker.

Brugerdefineret rustfrit stål navneskilte proces

Kemisk lysning

For at gøre vores rustfrie stålplader lysere og brænde tilbyder Cubbison en kemisk lysningsproces, der fjerner oxider og forurenende stoffer, der kan opbygges under fremstillingsprocessen. For at tilføje en imponerende glans til dine navneskilte bruger vi en række forskellige processer, der giver det perfekte look, du er ude efter.

Laminering

For at tilføje det ekstra niveau af skønhed til et typeskilt i rustfrit stål kan vi udskrive dine oplysninger på et polyestermateriale og derefter laminere dem til metallet.

Bearbejdning

For de fleste metaltykkelser tilbyder vi bearbejdningstjenester såsom kantning og rulleformning. Hvis du har brug for et specielt kig på typeskiltet, kan vi tilbyde en række muligheder. Gennem rulleformning kan pladen også bues for at passe præcist til runde overflader såsom rør eller søjler.

Laserskæring

Indviklede former og specielle designs matcher ikke vores laserskærere.
Ovenstående er rustfrit stål typeskilt to slags hot selling stil.Efter læsning, kan du også lide rustfrit stål metal typeskilt? Velkommen til konsultation! Vi er en typeskilt leverandør fra Kina - Huizhou Weihua Technology Co., Ltd.Klik her for at.

Søgninger relateret til Rustfrit stål navneskilte:


Indlægstid: Mar-09-2021