O fea itu taua e tatau ona uaʻi totoʻa i ai ile faʻailoga igoa | WEIHUA

E fa vaega taua e tatau ona maitauina ile igoa faʻavae igoa. Lenei o le faʻamatalaga o lefale gaosi oloa nameplate gaosiar - Weihua Tekonolosi:

1. Nameplate foliga

O le igoa igoa igoa, aemaise lava le faʻailoga o fegasoloaʻiga, e tatau ona o gatasi ma tulaga faʻale-malo poʻo faʻavaomalo. I le leai o ni tulaga faʻapitoa, e tatau ona totogi le faʻalogo ina ia o gatasi ma le faʻavae o le faigofie faʻailoaina, eseʻese (e sili ona tulaga ese).

2. Tele o igoa igoa

E tusa ai ma faʻataʻitaʻiga a le tagata, e faʻapena foi, o le tele o le faʻailoga i lalo ifo o le vaʻaiga, o le puʻupuʻu foʻi o le taimi e amanaʻia ai, ae i se isi itu, o le umi o le taimi e amanaʻia ai. O le tele faʻatulagaina faʻalagolago i le umi tatou te faʻamoemoe e faʻamaeʻaina le aloaʻia. O le mea moni, o le faʻavae o le vaʻaia masani a le tagata vaʻaia e mafai ona vaʻaia i le pito mamao o le seti vaʻaiga vaʻaia. I luga o auala tetele, taʻavale feoaʻi i saoasaoa maualuga ma avetaʻavale e tatau ona faʻailoa mai i latou i se puʻupuʻu taimi, o lea o faʻailoga i auala vave o sili atu lapoʻa nai lo na i auala masani o taulaga.

3. Igoa Igoa ole igoa ma faʻailoga

E i ai tulafono mo le fia o upu, faʻailoga poʻo mamanu e tusia i luga o le laupapa. Muamua, o le lapoʻa e tatau ona vaʻaia, ona tatau lea ona maeʻa le faitauga i totonu o le taimi faʻatalitali taimi.

4. Igoa igoa ma lanu

O le manino o se faʻailoga faalagolago tele i luga o le lanu faʻaaoga, ae afai e te vaʻai i se faʻailoga o le tutusa tele mai le tutusa mamao, o le lanu i tua o le faʻailoga ma le lanu o upu luga o le a faia ai se eseesega tele i le auala vaʻaia o ia ma o le a le umi e te vaʻai ai ia iloa. I se tulaga lautele, o le maualuga o le mataala tulaga, o le susulu ma sili atu faʻatusatusaina o lanu faʻaaogaina.

O loʻo taua i luga fesili e fa e manaʻomia le faʻalogo i le mamanu igoa. Matou te faʻamoemoe e avea ma fesoasoani ia te oe. O matou o se nameplate customization gaosi oloa, ma afai e i ai manaʻoga mofaʻailoga masani, e talia le feiloaʻi ~

Ua matou omai e tautua oe!

Tu tagavai uamea tagavai - ua matou poto masani ma aʻoaʻoina tufuga oe mafai ona gaosia faʻatuatuaina, maualuga le lelei uʻamea faʻailoaina oloa faʻaaogaina uma ituaiga o maeʻaina ma mea faʻaaoga faʻaaoga i aso nei pisinisi. E i ai foi a matou aufaʻatau malamalama ma fesoasoani o loʻo faʻatali e tali ni au fesili oe ono maua. Ua matou i ai iinei e fesoasoani ia te oe faia le sili filifiliga mo lau uamea igoa igoa!


Taimi Post: Setema-07-2020