E tele ituaiga o uamea igoa faʻaigoa igoa ma latou lautele faʻaaogaina i le tele o fanua | WEIHUA

I le taimi nei ma le lalolagi faʻailoga faʻailoga maketi vevela faʻavavevaveveveve, digital nameplates o loʻo faʻaaogaina e le tele ma sili atu o tagata ona o latou faʻasalalauga faʻasalalauga ma pisinisi aoga. I le taimi nei, tele o igoa igoamafai ona vaʻaia i soʻo se mea. Faʻatasi ma le faʻasolosolo matua matua o tekonolosi, ua faʻasolosolo ona avea ma autu. O faʻataʻatiaga fale gaosi metotia e eseese ma lanu. Pau lava le mea a mafai ona tatou mafaufau atili ma faʻataʻitaʻia atili, tatou talitonu i lenafale gaosi igoa mafai foʻi ona faʻaleleia lo tatou lumanaʻi.

E tele ituaiga o uamea igoa faʻamau ma o loʻo faʻaaogaina lautele i le tele o matata. O lona gaosiga tekonolosi e le gata ona mafai ona faia i ni ituaiga o igoa faʻavasega, ae mafai foi ona faia ni matagofie galuega taulima. O le gaosiga o gaioiga o le uʻamea nameplate e tutusa tutusa ma muamua mai seia vaneina. Matou mai le faʻapipiʻiina, o le igoa semi-maeʻa oloa i luga o le fofo o le ferric chloride mama, ae le o tua ata, tuusao i le lanu gaioiga. O le oloa nameplate valivali e masani electrophoretic valivali faʻagasologa, ma le valivali masini FAʻaoga le ufiufi electrathoretic cathodic ma lanu. Sa matou faʻaaoga uliuli i lenei taimi.

O le gaosiga o le ipu uʻamea, o le faʻaaogaina taua o le galueaina o gaioiga e faʻamaeʻaina ai. O lona faʻavae mataupu o le: o le faʻatusa o le mafiafia o le uʻamea stainless ipu, matou muamua i luga o lona lauʻeleʻele coated ma se vaega o le pala faʻatamaʻiina o le vaitusi vaitusi, tuu i luga o le fasi ata tifaga leaga, faʻaaogaina ultraviolet malamalama faʻaaliga, ala i le ata le lelei i luga o le manino vaega o le ultraviolet malamalama mafai ona tali atu ma le photosensitive vaitusi, alkalescent ma polesi teteʻe vaega faʻavaeina, uliuli vaega o le ata tisaina ata tifaga leaga e le teteʻe i vaivai vaivaiga .

Afai e te tago i le ata tifaga, faʻasusu le uʻamea le ipu uʻamea i le vaivai alkaline sodium carbonate fofo, o le ufiufi mo le vaivai-alkali tetee vaega o le a tali faʻasolosolo ma le sodium carbonate fofo ma o mai, ma o le uʻamea i nei eria o le a faʻaalia , ma le ata o le a aliali mai luga o le le uʻamea uamea ipu. Faʻatasi ai ma le vaega o le puipuia aneti-oona puipuia ata tifaga i le isi itu o le ia, tuʻu i totonu o le masini vavaeina, ma ferric chloride fofo o le eleele solo i luga o le uʻamea uamea ipu , o le uʻamea uʻamea i le ferric chloride solution faʻavave ona faʻamasaʻoina, o lenei vaega o le uʻameaina o le sila uamea, matou te faʻaaogaina ai le ata puʻeina o ata e mafai ona vaʻaia manino ai o loʻo faʻamamaina le faʻamauina o le uʻamea.

O le gaosiga o uamea e gaosi ai uamea, e faʻaopopo i le itu e tasi, e mafai foʻi ona avea ma mea e faʻataʻitaʻiina ai itu e lua. E aoga tele lenei mea i galuega taulima. Afai tatou te faia ni ata faʻatusa se lua ma tuʻu iai le peleni uʻamea ma le vailaʻau oona e le mafai ona faʻaleagaina i itu uma e lua i totonu o le ogatotonu, o itu e lua o le a faʻaalia i le taimi e tasi i le R-B2 lua-itu lagona gaogao faʻaaliali masini, ma itu e lua o le a togitogia i luga ma lalo i le taimi e tasi i le etching masini. A maeʻa sina taimi umi atu, o papatusi uʻamea o le a tipiina i totonu Oe mafai ona e faia se sili matagofie galuega o faatufugaga.

Ae le i valivali, faʻafesoʻotaʻi le eletise le lelei i le conductive ipu, ma faʻafesoʻotaʻi le lelei electrode i le avanoa i le ata puipui puipuia i le va o le semi-maeʻa oloa, ia mautinoa le masani conduction o le semi-maeʻa oloa. Taumafai i le uliuli cathodic electrophoretic vali ma taofi-taofi, ki luga o le malosiaga ma faʻataʻitaʻi ia mo 40 sekone. A oʻo i luga le lanumeamata, o le masini valivali lanumeamata moli ma le lanu e lelei. Fufulu le sili opeopea lanu i le vai ma tuu i totonu o le ogaumu i le vevela o le 88 tikeri. Faʻamafanafana mo le 20 minute e faʻamaʻa ai le ata vali.

Faʻaopopo mautu sodium hydroxide i totonu o se fagu mama, tuu i luga le randy igoa, ona faʻaopopo lea o le 80 tikeri o le vai vevela i le fua faʻatatau o le 1:10, sasau le koneteina, i le atoa faʻamamaina o sodium hydroxide mautu, nameplate semi-maeʻa oloa O le ata o loʻo i luga o le ata o loʻo faʻasolosolo ona faaleagaina. A maeʻa ona suʻe mo le afa minute, aveese le igoa ma faʻamama le vai na totoe o loʻo faaleagaina i luga o le vai. O le eleele ma papaʻe uʻamea nameplate i le faʻamagoina masani, tipi pito, mafai ona avea ma faʻamalama o le oloa. .

I lo tatou olaga i aso uma, o faʻailoga e masani ai, o ituaiga uma o faʻailoga o le a le mafaufauina, feiloaʻi ma o tatou mata, ua avea ma laufanua i totonu o lo tatou olaga. I le masini gaosiina o tele auiliiliina o le oloa igoa e taua tele. faʻatusatusa ile "faʻamalama o oloa."

Ua matou omai e tautua oe!

Tu tagavai uamea tagavai - ua matou poto masani ma aʻoaʻoina tufuga oe mafai ona gaosia faʻatuatuaina, maualuga le lelei uʻamea faʻailoaina oloa faʻaaogaina uma ituaiga o maeʻaina ma mea faʻaaoga faʻaaoga i aso nei pisinisi. E i ai foi a matou aufaʻatau malamalama ma fesoasoani o loʻo faʻatali e tali ni au fesili oe ono maua. Ua matou i ai iinei e fesoasoani ia te oe faia le sili filifiliga mo lau uamea igoa igoa!


Taimi Post: Setema-11-2020