hvordan man silketryk på metalnavneskilt|WEIHUA

Først og fremmest vil jeg kort forklare betydningen af ​​silketryk ?

Serigrafi, også kendt som serigrafi, refererer til en proces, hvor en serigrafiplade med grafik og tekst fremstilles ved at bruge en skærm som pladebund og gennem en fotofølsom pladefremstillingsmetode.

1. Hvilke materialer kan bruges til at fremstille navneskilte med silketryk?

A. Aluminium, rustfrit stål og andre metaloverflader;

B. Blød og hård PC, PET, PVC plastdele overflade;

2. Hvad er den generelle tykkelse af navneplade i silkeskærmsmetal?

Generelt 0,3 mm-2,0 mm

3. Hvad er de vigtigste ting, der kan printes på silketrykskilte?

Det kan udskrive alle slags enkle eller komplekse mønstre, silketryk alle former for tekst, LOGO, hjemmeside og så videre.

4. Hvilke proceseffekter kan silketrykskilte gøre?

Generelt kan prægede tryknavneplader, børstede trykskilte, anodetrykskilte fremstilles

5. Hvad er fordelene ved silkeskærmsskilte?

(1) Ikke begrænset af størrelsen og formen af ​​substratet

(2) Pladefremstillingen er praktisk, prisen er billig, og teknologien er nem at mestre

(3) Stærk vedhæftning

(4) Rige farver

6. Hvor anvendes hovedsagelig serigrafiskilte?

Serigrafiskilte bruges mest som underholdningsskilte til elektroniske musikinstrumenter, møbelskilte, skilte til industrimaskiner, trafikskilte osv.

Så hvilken proces er silketrykskilte lavet af?

For at opnå silketryksskilte, der ikke er nemme at falde af og falme, så bør vi lave en simpel behandling på metaloverfladen, inden vi trykker på metallet.

Den første er affedtningsbehandling, som fjerner blækket på metaloverfladen, hvilket kan øge blækkets vedhæftning, øge fastheden, øge modstanden mod friktion og træthed og gøre det trykte blæk ikke let at falme.

Det næste trin er at fjerne oxidfilmen.Da metallet er let at danne en oxidfilm efter kontakt med luften, og oxidfilmen er let at reagere med syre og alkali, hvilket resulterer i dårlig blækvedhæftning, så før udskrivning skal du bruge svovlsyre eller saltsyre til at fremstille en fortyndet opløsning i rykke.Når det er belagt på overfladen af ​​metaloxidlaget, er det let at få oxidlaget til at falde af og forbedre vedhæftningen af ​​blæktryk.

Efter at have gjort dette, kan du vælge et rent metalmateriale og udføre følgende trin i rækkefølge:

Forberedelsesmaterialer - manuskriptsætning - filmoutput - tryk - automatisk produktformning - fuld manuel produktformning - fuld inspektion - emballering og transport

Til sidst færdiggøres et silketrykskilt.

Hvis du leder efter et pålideligt skilt af aluminium eller rustfrit stål, kobberskilt, nikkelskilt, er du velkommen til at kontakte os.Vores professionalisme gør dig i stand til at opnå et prisvenligt skilt af høj kvalitet med kort leveringstid.

Hvis du allerede har en eksisterendenavneskilt maker, er du også meget velkommen til at kontakte os.Du kan bruge os som din backupfabrikanter af metalnavne, som ennavneskilt firmafor pris- og prøvesammenligning, og langsomt opbygge tillid og tro på, at vi kan give dig ro i sindet

Søgninger relateret til aluminiumslogo:

Video


Posttid: Mar-11-2022